Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме във вторник

Видяна: 4480 пъти

Овен
Днес и за родените в третата декада ще има повече екстри, но като цяло денят е проблемен и опасен. Лесно се попада в капани на амбицията и страстта. Може да ви подмамят с целувка и изгодно предложение. Не залагайте семейните имоти и не участвайте в брокерски инициативи. Ще купите или продадете на загуба. Тенденцията е друг да се облагодетелства от усилията и действията ви.
Телец
Днес лесно се влиза в мрежите на хитри мошеници. Надлъгваме се един друг, разменяме си неспортсменски удари, а после очакваме лоялна игра. Не коментирайте нищо в социалните мрежи, пазарувайте директно и не се разплащайте по банков път. Някъде по веригата нещо ще се скъса и парите ни може да заминат в неизвестна посока. Самостоятелната работа на свой терен носи успех.
Близнаци
Днес може да минете между капките и да се измъкнете от конфликтна ситуация. Не е все едно кой ще разтваря чадър над вас. За всичко получено ще се плаща с лихвите. Старайте се да не влизате в обвързващи отношения, да не задлъжнявате към никого с нищо и да не се намесвате в чуждите дела и отношения. Ден на мрежата. Някой ще улови своята златна рибка, друг ще влезе в нейната роля.
Рак
Бъдете особено внимателни. Лесно може да попаднете в клопка и в капаните на хитреците. Ще загубите време и пари. Пазете си документацията и не давайте на всеки личните си данни. Тенденцията е да се попада в опасни зависимости. Родените в третата декада са в по-неблагоприятна и рискова позиция. Не подписвайте нови договори и не играйте хазартно. Не давайте и не взимайте заеми.
Лъв
Препоръчва се самостоятелна работа. Не се доверявайте на никого. Всичко, което свършите сами, без поръчители и посредници ще ви издигне към професионалните върхове и славата. Не позволявайте на некадърниците да ви тежат като воденичен камък на шията. Имате възможност да вземете лъвския пай от една сделка с неуточнени пълномощия. Не подписвайте нови договори.
Дева
В този ден лесно може да попаднете „от трън на глог” и точно когато сте се отървали от едно зло да посегнете към друго. Не правете никакъв избор и не се обвързвайте на никаква цена. Днес сиренцето е заложено в капана. Ще се предлагат на пръв поглед изгодни оферти, зад които ще стои само желанието за използване и печалбарство. Ден на нелоялната конкуренция. Не изневерявайте.
Везни
Днес за всичко ще си плащате, ще попадате в проблемни ситуации и ще обирате негативите от нечия недобронамереност или агресия. Не се подавайте на изкушенията. Нещо представено бляскаво и изгодно ще ви привлече и ще ви коства спестяванията. Стойте далече от места на риска, не участвайте в залагания и не играйте хазартно. Родените в третата декада може да загубят повече.
Скорпион
Днес не всеки може да си позволи активни действия. Заложени са капани за наивници на всякакви възрасти. Част от тези капани са ваше дело и в тях ще се хване нужният ви човек. Печелите при преговори, пазарите се успешно и другите ви правят услуги. Днес доите тези, които са влезли във вашата кошара с намерение да ползват някои екстри, но печелещият в играта ще сте вие.
Стрелец
Днес може да уловите голямата риба, да спечелите предимства от позиция на силата и властта, която имате или по някакъв повод ви е дадена. Ден на мрежата, някой хваща и златната рибка на желанията. Проблемът е, че връзките от този ден не са равностойни, единият винаги е жертвата и в даден момент ще се опита да се измъкне. Не живейте с илюзии за господство.
Козирог
Днес и най-умният може да покаже и докаже, че си е малко прост. Хитри мошеници са тръгнали на лов за наивници. Ден на мрежата. Всеки може да попадне в капан и да си плати за предоверяването. Родените в третата декада са в по-трудна и рискова позиция. Не правете големи поръчки и покупки и не използвайте посредници. Не подписвайте важни договори и не започвайте съвместен бизнес.
Водолей
Днес печелят умелите играчи и тези, които владеят ресурсите. Не се обвързвайте, ако условията не са точно регламентирани. Проведете прочистващи тялото и съзнанието процедури. Ако излъжете ще си вкарате автогол, но някой със сигурност ще опита да ви излъже. Ограничете контактите. Подлагайте на проверка всичко, което ви предложат. Някъде ще има уловка и измама.
Риби
Днес сме разделени на лъжци и излъгани. Няма друго положение. Стойте далече от всякакви схеми, които могат да източат личните ви сметки и ресурси. Не участвайте в залагания и не сключвайте нов договор, особено ако ще заложите пари и личен имидж. Няма честност в отношенията. В такъв момент едно предоверяване ще ви коства много, ще ви вкара в дългове и конфликти.
telegraph.bg

Публикувана на
16 Август 2022 година