Новина от категория България
Архив на публикациите

Невярната съпруга на клетия швейцарски милионер издала кой е убиецът

Елизабет, съпругата на наръгания швейцарец Удо Ланге, е посочила на разследващите кой е убиецът му. Тя е била разпитана снощи пред съдия.
Посочила като извършител своя служител в пекарната Борис. Двамата са близки, дори се говори, че имали интимна връзка.. Убийството е станало в гаража на дома на семейството в пернишкия комплекс "Делта Хил", където е била и пекарната. Удо е бил наръган с шило, което е пробило белите му дробове и причинило вътрешен кръвоизлив, от който е починал. Това е станало на 11 август вечерта.
"Работи се и по установяване на евентуална съпричастност на други лица", посочи зам. окръжната прокурорка на Перник Албена Стоилова. И обясни, че все още не може да се каже категорично как е бил убит Удо. Той има нараняване във врата, което е пробило белия дроб. "Имаме информация за евентуалния предмет, но чакаме експертизи", обясни тя. Неофициално се говори, че става дума за шило.
Самото убийство е станало в гаража, по това време Елизабет си е била у дома, но не е присъствала на смъртта. Засега не се потвърждава версията, че мъжът е преобличан.
Тялото на бизнесмена бе открито от съпругата му в петък вечер, в дома им, който се намира в комплекса "Делта хил" край село Кладница. Първоначално не бяха открити следи от насилие, а по-късно стана ясно, че Удо Ланге е бил убит.фрогнюз

Публикувана на
16 Август 2022 година