Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Андреа минала през ада, лъгала, че си оправяла гърдите и дупето

„Лъгах, че съм си правила гърдите и дупето, но ме оперираха от рак. Това, което почитателите ми наричат косми, всъщност е белегът, след като се оперирах с наложителност“, това си призна година по-късно Андреа, която събра сили да признае на всички, че е минала „през ада“, затова е щастлива и оценява всяка хубава минута, която й се случва, по думите й.

„Никой не знаеше, дори семейството ми, както и Кубрат. След като пуснах снимка от болницата, веднага заваляха обаждания, но на никого не казах истината. Понеже предположенията бяха различни, се съгласявах с всички, беше ми все едно какво ще се напише, защото мислех за други неща“, споделя красавицата.
Блондинката замина за Истанбул през февруари в клиниката на един от най-уважаваните специалисти по естетична, пластична и реконструктивна хирургия край Босфора – проф. д-р Егемен Онур.
През цялото време, докато е била в болницата, отношенията й с бившия днес любим Кубрат Пулев, са били отлични. Той дори й пожелал успех и я попитал дали има нужда от нещо. Не е ясно дали певицата е отхвърлила грижите му, или ги е приела, тъй като вече двамата били разделени заради изневярата му, както самата тя твърди.
Според близките й именно раздялата между Андреа и Кобрата провокирала лошото й здраве, пише България Днес. По това време звездата призна и за друго, което е щедро критикувана от феновете си. „Имах проблеми с килограмите, но не това беше най-страшното, а това, че започнах да чувствам, че нещо с мен не е наред, а Кубрат не ме подкрепи. Не финансово, има друг вид подкрепа, която търся в един мъж. Не я получих и започнах да пия хапчета“, каза тя. През този период са й хрумвали и самоубийствени мисли.
„След раздялата искат да се забия със 150 километра в час, пих хапчета“, разказва Теодора Руменова.

В момента певицата е в най-доброто си здравословно състояние от доста време. Тя вече няма паник атаки, придобити по време на пандемията, и дори не е на строгите диети, на които се подлагаше. Сега тя се придържа към здравословно хранене и се стреми да спортува.

Андреа вече прави планове и за кариерата си и сега записва клип към нова песен в чужбина, щастлива, че всички нейни тревоги вече са далеч зад гърба й.

Публикувана на
16 Август 2022 година