Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Лорд Минчев бесен

Пи ар и благотворителят лорд Евгени Минчев, който е от няколко дни в Лондон за организация на Британско Българския Бизнес бал там от седмица не отговаря на българските медии.

Поводът - приписаната му връзка с модела Карло. HotArena успя с лични връзки да стигне до устатия ексцентрик за да установи има ли вярно в твърдението, че топ моделът Карло и той са гаджета. „Нищо общо нямам с него, той дори не е мой тип“, просъска Евгени и затвори с извинението, че е на важна среща.
Според запознати обаче, двамата се виждат интензивно от близо четири години, когато Минчев натири предишния си приятел Стивън, с когото изкараха 11 лета. Лондонската мълва твърди, че двамата често са засичани в престижни и луксозни частни клубове, двамата бяха засечени заедно и в България само преди дни. Тогава Евгени настоя, че единствената причина Карло да е тук е , че снимат клип към две негови авторски песни- Самотен и Ела, поплачи.
В същото време лорд Минчев даде парти за Карло, което приятелите му като Маргарита Михнева приеха като годежно и тя им подари пръстени. Клипове наистина са снимани и те ще бъдат налични до септември в YouTube канала на Евгени, който вече трета година прави успешни авторски парчета. В последните месеци Карло стои на почетното място по време на сезонните обяди на Евгени Минчев в Лондон, на които вече присъстваха принцеса Катарина, актьорът от Ало, ало Гай Сайнър, политици, дипломати и бизнесмени от града на Нейно Величество. Близки до звездата твърдят, че привързаността между двамата е изричен факт, макар Евгени да твърди точно обратното. Ние се питаме, ако „сделката“ е само един или два клипа, защо двамата са така често заедно, без дори да се крият...
Същите думи на отрицание Евгени каза и по отношение на други свои гаджета, като Стивън, Миро, модела Радослав и други. Историята обаче потвърди, че известният Пи ар явно иска да запази връзките си дискретни а имената на своите гаджета- неопетнени.хотарена

Публикувана на
16 Август 2022 година