Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Сватбата на ококорената Цветанка Ризова била научна фантастика

Водещата Цветанка Ризова не се е омъжила! Много БГ таблоиди побързаха да тиражират новината, че журналистката се е разписала в гражданското със своя избраник - столичната адвокат Красимир Недев.
„Младоженците били толкова дискретни, че не поканили нито един роднина и приятел на церемонията, дори не полели щастливото събитие“.
Тази тайнственост накара близките на водещата „Лице в лице“ и нейния приятел да коментират, че не е възможно Ризова и Недев да са сключили брак без изобщо да споменат затова. За повечето от тях новината за тайната женитба е фейк.
„Ще се радваме много да се оженят наистина, но още не са вдигнали сватба“, категорични са стари приятели на Цветанка Ризова.
Наскоро телевизионерката и любимият й мъж са се върнали от почивка в Гърция, но това определено не е било сватбено пътешествие, сигурни са техни познати.
Водещата на „Лице в лице“ и юристът от години са много близки с естрадната звезда Васил Найденов.
„Звучи като научна фантастика да сключат брак без Васил Найденов. Още повече, че Ризова и Красимир са споменавали, че ако се женят ще поканят Кеца да им кумува, твърдят колеги на Ризова.хотарена

Публикувана на
16 Август 2022 година