Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Рок ще разтърси Античния театър

Рок концертът на супегрупата "Intelligent Music Project", създадена от д-р Милен Врабевски, ще разтърси из основи античния театър в Пловдив на 17 август. Това ще положи старт на лятното турне The Unconditioned Tour.
Страхотната рок банда с вокалист Рони Ромеро, която представи страната ни на Евровизия, ще зарадват феновете на рока с новия си, седми поред албум “Unconditioned”.
Автор на текста и музиката на почти всички парчета в албума е известният български учен и филантроп д-р Милен Врабевски, с чиято помощ българската култура достига до различни кътчета в цял свят. Две от песните са дело на Рони Ромеро, който е съавтор на музиката на парчетата с Бисер Иванов и Иво Стефанов, а текстовете са изцяло на вокалиста на Intelligent Music Project.
„Unconditioned“ е албум, посветен на безусловната обич като решаващ фактор за нормализацията на съвремието ни. Тази обич трябва да е насочена най-вече към нашите деца, защото именно те са бъдещето, а ние сме тези, които трябва да ги напътстваме и възпитаваме да взимат смели решения и да живеят за хората около себе си. Само с повече такива хора светът ще стане по-добър“, убеден е д-р Врабевски.
В албума влиза и песента „Intention“, с която най-прогресиращата българска група участва на Евровизия. Албумът съдържа не само конкурсната версия на емблематичното парче, но и по-дълъг вариант, а също така и инструментална версия. Песента, която е първият сингъл от албума „Unconditioned“, има милиони гледания онлайн.
"Intelligent Music Project" ще разлюлее с динамични рок парчета сцената на Античния в звезден състав – Рони Ромеро, Бисер Иванов, Славин Славчев, Стоян Янкулов-Стунджи, Иво Стефанов, Самуел Ефтимов, Лина Никол, Боби Косатката, Димитър Сираков. Освен с новите музикални изненади супер групата на д-р Врабевски ще зарадва рок феновете и с хитовете си от предишните албуми.
Един от новите хитове е сингълът New Hero от новия албум – видеото нашумя с участието на деца, които спират стрелба между военни. Рокфеновете ще чуят страхотната песен, както и останалите парчета от новия албум в Античния.
The Unconditioned Tour продължава на 31 август – тогава супергрупата ще забие в културния център в Стара Загора, на 3 септември – в Летния театър във Варна, а на следващия ден – в Летния театър в Бургас. На 9 септември музикантите ще зарадват феновете на Sofia Summer Fest, а на 20 септември ще напълнят с рокаджии Канев център в Русе. На 24 септември турнето продължава в Румъния - "Intelligent Music Project" ще разтърсят Arenele Romane в Букурещ.блиц

Публикувана на
16 Август 2022 година