Новина от категория Доктор
Архив на публикациите

Тялото ви моли за помощ! Ето какви са признаците

Човешкото тяло е създадено по абсолютно невероятен начин. В същото време в нас протичат немислим брой процеси. И ако има проблем, тогава непременно ще почувстваме нещо необичайно. Много от нас обаче не обръщат внимание.

Винаги е по-добре да се елиминира проблема в самото начало, отколкото да се справяте с различни усложнения по-късно! Настояваме ви да се грижите за вашето здраве по-внимателно! Така че, нека разберем какво означават някои сигнали от нашето тяло.
Сухота на кожата
Вашето тяло няма витамин Е. За да напълните резервите, включете в диетата си ядки, мазни риби и растителни масла.
Нестабилност на косата и ноктите
Тези симптоми показват недостиг на витамини от вида B и калций. Много от тях ще намерите в кълновете, целите зърна, овесената каша, пълнозърнестия хляб.
Кървене на венците
Тялото страда от липса на витамин С. Набавете си го с лук, чесън, плодове и зеленчуци.
Лош сън и раздразнителност
Това говори за недостига на магнезий и калий. Тези микроелементи се намират в сушените кайсии, кайсиевата паста, сушените сини сливи и цвеклото.
Крампи през нощта
Също така говорят за липса на магнезий и калий.
Нужда от сол
В тялото инфекцията е станала по-остра или възпалителните процеси са ескалирали, особено в пикочо-половата система.
Нужда от сладко
Може би сте нервна и изтощена и се нуждаете от бързо енергийно снабдяване - глюкоза. В този случай е по-добре да използвате мед или горчив шоколад, така че да няма проблеми с стомашно-чревния тракт.
Ядат ви се семена
Вашето тяло няма антиоксиданти.
Хапва ви се кисело
Самият орган изисква тези продукти, тъй като изисква стимулиране на черния дроб или жлъчния мехур. Включете лимон, боровинки в диетата си./ Zdrave.to

Публикувана на
18 Август 2022 година