Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои ще са късметлиите в събота

Видяна: 8480 пъти

Овен
Ден за срещи и визити, за обмен на мисли и идеи. Съберете се с тези, с които може да живеете и работите съвместно. Влезте в нов екип и в нова среда и се опитайте да създадете полезни връзки. В момента е важно да се движите в среда на хора, които ви ценят и разбират. Така може да се реши всеки ваш проблем, да се получат важни насоки, да се намери човекът и работата, които са ви нужни. На 10-и организирайте приятелски, делови и представителни срещи, влезте в нова среда.
Телец
Денят е благоприятен за колективни инициативи, за съвместни прояви и излети, за влизане в нов екип или група по интереси. Сега е момента да намерите мястото си сред хора с вашето мислене и амбиции и да привлечете съюзници за работата и дейността, която ви предстои или развивате. С всеки може да се разберете. Намирате и нужните ви специалисти. Съберете семейството и хората, с които вървите заедно на 10-и и обсъдете създалото се положение.
Близнаци
Родените във втората декада днес може да бъдат пренебрегнати и извадени от играта. Ден на тръбача, който свири сбор и събира заедно хора с еднакво мислене, цели и стремежи. Изпадате в доброволна или принудителна изолация. Не се препоръчва солова игра. Екипната инициатива ще ви надвие, ще ви извие ръцете и капсулова ума. Идеите ви няма да се одобрят и приемат и у дома. На 10-и някъде се събират враговете ви, добре е вие да съберете приятелите и да се обградите със защита.
Рак
Това може да бъде един от най-силните ви дни за месеца. Направете добре обмислената крачка, насочете и усилията на семейството и групата, в която работите или тренирате в желаната посока. Може да се изявите като лидер, но при условие, че спазвате закона. Още утре може да имате проблеми, ако днес направите някакво нарушение или излезете извън пълномощията си. Днес късметът ще ви следва, всичко ще се подрежда. Работете съвместно с тези, на които вярвате, съберете екипа.
Лъв
Днес хората с организаторски талант и водачески функции лесно може да овладеят енергията на екипа, в който се изявяват. Поставете на всеки задачи, търсете подходящите хора за работата и съвместните дейности, които ви очакват. Днес е важно да си подбирате хората, да не разчитате на тези, които няколко пъти са се издънили и пак са на път да ви подведат. Днес съберете хората, с които сте екип било в личен или в професионален план.
Дева
При ретрограден Меркурий е важно да се приключи започнато преди. Изпълнете дадените обещания, приключете сделки и се разплатете с тези, на които нещо дължите. Не започвайте нищо ново, независимо какви идеи имате и какво бихте получили за реализирането им. Родените около 5-15 септември да не отговорят на провокации. Движете се в добре позната и приятелска среда. От 10-и до 2 октомври вашата управляваща планета Меркурий ще се движи ретроградно и ще стопира личните ви инициативи
Везни
Денят изисква да се поспрете, да си дадете сметка какво сте пропуснали, неглижирали и оставили друг да мисли за него. Сложете в ред лични и професионални дела, за да избегнете проблеми със закона. След 2 октомври планирайте новите инициативи и старта на нови начинания. Днес е важно да съберете хората, на които вярвате и заедно да приключите с общите ангажименти. Днес Меркурий от Везни тръгва в ретроградна посока. Върнете се към миналите недовършени дела.
Скорпион
Предприетото днес ще ви вдига нивото и ще ви свързва с хората, които ще ви подкрепят и защитават в бъдеще. Препоръчва се работа в екип, семейни и родови срещи. Нищо не е случайно и по неведоми пътища ще ви отведе към нещо желано и мечтано. Може да влезете в среда, която ще ви стимулира и защитава в бъдеще. Душата ви среща еша си, вечерта и личната ви муза ще ви посети. Днес може да постигнете това, което ще се окаже стълба към бъдещите ви цели, амбиции и делови възможности.
Стрелец
Днес се събираме в групи по интереси, разбирания и общи дейности. Не си позволявайте да изпадате под чуждо въздействие и влияние. Бъдете там, където са личните ви и професионални интереси. Всяко отстъпление от важните за вас цели и посоки ще ви приобщава към нехармонична и вредна за вас среда. Може да ви обхване печал или отчаяние. Тази вечер не оставайте сами. Днес си подбирайте хората, не оставайте в нехармонична среда.
Козирог
Днес е важно на всички нива и при всякакви обстоятелства да се събират заедно съмишленици. Не допускайте провокатор в отбора и в групата, в която ще действате. Всичко предприето и съгласувано с екипа и семейството ще носи ползи. Сега е момента да станете независими, да затворите производствения си цикъл и да парирате конкурентите. Спазвайте диета без много течности. Днес ви събира с подходящите хора.
Водолей
Ден за среща с тези, с които в миналото сте работили, тренирали или извършвали съвместна дейност. Подновете полезните връзки, влезте в стария отбор и не отказвайте покани от хора, с които имате общо минало. Различията в мисленето и стремежите ще се преодолеят. Отборната игра изисква всеки да направи корекции и да приеме общите оферти. Застанете заедно на старта. Днес е вдъхновен ден, може да намерите своя екип или средата, която търсите.
Риби
Днес сте генератор на творчески идеи. Може да решите как да преобразите дома и работното си място, но съветът е да разчитате повече на доказаните майстори. Вероятни са инциденти. Не се захващайте с това, от което не разбирате. В момент на афект не работете с опасни инструменти. Имате достатъчно приятели и последователи, съберете ги, позволете им да ви помогнат и продължете заедно. Днес е ден на вдъхновение, събирате слушатели и последователи.
telegraph.bg

Публикувана на
10 Септември 2022 година