Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква в първия ден на седмицата

Видяна: 5500 пъти

Овен
Днес всеки ще направи своята стъпка и отстъпка, за да намери път към другия. Денят се свързва с човешката душа, с умението да влезеш в положението на другия и да разбереш мотивацията, която го движи. Доверете се на усета си за хора и ситуации и не отивайте в крайности. Печели дипломатичната и тактична игра и политика. Всичко да се дели по равно, споделете радости и болки.
Телец
Денят е омиротворяващ, доминира желанието да се помирим и разберем с другите, да стигнем до компромис и да разделим обекта на спора по равно. Всеки трябва да си поеме задълженията, разходите и отговорностите. Сключените споразумения ще удовлетворяват и двете страни. Да не се убиват пернати. Стимулирайте децата в постигане на мечтите им. Кръвта се обновява, мислите също.
Близнаци
Денят е с блага енергетика. С всеки може да се разберете и да разделите по братски или по равно неделимото преди. Добре е за преговори при равнопоставени условия. Където се съблюдава и води честна игра и политика нещата ще потръгнат. Ако намерението ви е да прецакате другия ще си навредите. Препоръчват се физически упражнения водещи към душевна и физическа хармония.
Рак
Днес може да се намери път към всяко сърце. Съветът е да се водят преговори, да се търси допирателна точка с тези, с които сте били в конфликт и все още имате спорни теми за разрешаване. С взаимни стъпки и отстъпки днес може да се постигне много и двете страни да са доволни. Сексът е противопоказен. Злоба, агресия и завист нека останат също встрани от пътя ви.
Лъв
Родените във втората декада днес е добре да играят ролята на балансьор в отношенията на околните. Опитайте да разберете мотивацията, която движи колеги и близки и така лесно ще намерите изход от всяко положение. Скандалите разболяват, но умелата и дипломатична политика ще ви донесе награда и ще привлече към вас хора, които ще ви бъдат благодарни и верни в бъдеще.
Дева
Днес е важно да не си нарушавате режима, спокойствието и това на другите. Не взимайте крайни и окончателни решения. Постарайте се да намерите средния път на компромиса и помирението във всяка една ситуация. Кръвта се обновява, връзките също. Погледнете с благи очи човека да вас, отнесете се с разбиране към този, който живее над вас и понякога ви безпокои.
Везни
Съветът е да не си нарушавате спокойствието и да не влизате в критични и проблемни ситуации. Стойте далече от местата на конфликти и скандали. Може да качите кръвното и да оберете негативите на нечия омраза или завист. Не се намесвайте в чуждия живот и избор. Оставете всеки да си върви по пътя и да направи своя избор с душа и сърце. Мислете позитивно и ще привлечете полезни хора.
Скорпион
Ден за пречистване и прочистване от отровите в тялото и в душата. Време е да се помирите с тези, които обичате и с които сте имали някакви търкания или спорове. Направете първата стъпка, поднесете извиненията си, търсете начин да подновите нужните ви контакти. Денят е свързан с богинята на човешката душа Психея. Ще усетите лесно кой към какво се стреми и заедно ще го осъществите.
Стрелец
Чудесен ден за преговори. Може да се постигне компромис, да се направят взаимни жестове и да се поднови стопирана дейност. Денят е ведър и хармоничен. Бъдете максимално дипломатични и тактични и ще разрешите всеки спор както у дома, така и на работното място. С някакво шесто чувство усещате как да се постъпи в трудна ситуация на избор. Всичко ще се подреди.
Козирог
Днес е особено опасно да влезете в конфликти. Крясъците и скандалите разболяват и прекратяват важни връзки. Ще съжалявате, ако наливате масло в огъня на разделението и конфликта. Не убивайте птици и не отказвайте близките и децата от мечтите им. Някой ще опита да ви откаже от заветната и притегателна цел. Не се подавайте на натиск, но бъдете дипломатични.
Водолей
Силен и творчески ден, в който ще намерите път към всяко сърце, ще се разберете при водените преговори, ще уточните позиции и оферти. Дългите периоди на изолация и конфронтация приключват. Направете крачката, която другите очакват от вас. Бъдете максимално дипломатични и не повишавайте тон, ако не искате да провалите цялата работа. Денят е добър за покупка на животни и инвентар.
Риби
Един мирен, ведър и хармоничен ден. Не си нарушавайте спокойствието, опитайте да балансирате между създадените лагери в работата и у дома. Вие сте стари духове, много добре усещате кое ще усмири околните и кое ще ги провокира. Ден на човешката душа, водете задушевни разговори и се опитайте да разберете нуждите на тези, които обичате. Чакат ви награди.
telegraph.bg

Публикувана на
12 Септември 2022 година