Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Кои мъже са кошмарни

Между мъжът и жената винаги има известни различия и неразбирателства. Макар да не си го признаваме, често "недостатъците" са това, което ни привлича в противоположния пол. Именно тези дребни черти от характера, които мислим, че ни "дразнят" и се опитваме да изкореним от партньора си, са това, което най-много ни липсва, когато/ако се стигне до раздяла.
Знаете ли, че за тях огромна роля играят и зодиакалните знаци? Те оставят своя отпечатък върху характера ни и например всички знаем, че Скорпион са гневни и отмъстителни, а Телец вироглави инати? В този ред на мисли, ето кои са трите зодии мъже, с които всяка жена ще се види в приключение, ако има връзка с тях!
Кои зодии трябва да помислят за бъдещето на своята връзка?
Рак - Емоционална бомба със закъснител
Мъжете от тази зодия са не по-малко емоционални и чувствителни от своите "сестри". Те са вулкан от емоции, който може да избухне във всеки един момент. Луната оказва огромно влияние върху психиката му и той може да изпада от едната крайно в другата, когато тя е в определени фази. Когато е истински влюбен, Рак няма да ви изостави никога и ще преобърне Земята само, за да ви докаже любовта си. Ако не сте сигурни в неговите чувства, то приемете го като личен съвет - стойте далеч от него! В противен случай рискувате да влезете в непривичната роля на психотерапевт, който да му помага да излиза от емоционалните си проблеми, с които бъдете сигурна, че постоянно ще се сблъсквате. Така, че винаги имайте едно наум, когато с тях и по-добре избягвайте мъжа Рак.
Козирог - Обича да командва и не се съобразява с чуждото мнение
Козирог има чувство за притежание, което изразява най-силно в любовта. той е управляван от планетата Сатурн, която го подтиква към подобни желания - да налага правила и контрол над другите. Бъдете сигурна, че ще бъдете подложена на серия от тестове и изпитания, с които Козирог ще прецени вашето търпение, толерантност и отдаденост спрямо него. Той ще стигне до крайности, при които ще ви дойде до гуша и ще искате да го напуснете. Всъщност това е единствения начин да осъзнае, че е прекрачил границите и да преразгледа отношението си спрямо вас. Готов е на всичко, за да ви накара да се върнете, но хубаво си помислете дали сте готови да склоните глава и да продължите този начин на живот.
Телец - Връзката с него ще е трудна
Той е инат във всяко едно отношение и не прави компромиси със себе си. Дори когато е истински влюбен, Телец е способен да жертва любовта на живота си, но не и да признае грешките си. Просто чувството му за гордост е по-силно и в известна степен е егоист. Макар тази зодия да се управлява от богинята на любовта - Венера, то не очаквайте да направи компромис, за да ви запази до себе си. Връзката с него може да бъде само по един-единствен начин - Той пред вас и Вие зад него да го следвате. Умее да бъде романтичен, но също така знае и как да наранява с думи. И тук идва най-нелогичния момент. Може да ви навре в миша дупка и след това да обясни колко много ви обича. Струва ли ви се нормално и заслужавате ли подобно отношение?
Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/curious/myjete-ot-tezi-zodii-sa-istinski-koshmar-za-vsjaka-jena-news_1810130.html © Actualno.com

Публикувана на
12 Септември 2022 година