Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои ще спечелят във вторник

Видяна: 5440 пъти

Овен
Днес може да спечелите много. Към обед чакайте съобщения, за които ще почерпите. Сключените сделки и договори ще ви вдигат нивото. може да бъдете предпочетени за определена дейност, работа или служебен проект. Нищо да не се отказва. Старайте се да владеете положението, без да отивате в крайности. Печели този, който запази самообладание в труден момент.
Телец
Днес ще почерпите. Получавате изгодно предложение и съобщение, което ви развързва ръцете за действие. Изискването в този ден е да не ви напуска чувството за отговорност и мярка. Не употребявайте стимулатори, ако имате отговорна работа за вършене и такава, която изисква свеж ум. Почти в края на работното време може да уредите успешна сделка и да направите печеливш ход.
Близнаци
Ще се случват събития, които отварят вратата към по-добър живот и доходна работа. Луната преминава през точката на финансова екзалтация. Реализирайте на практика всяка идея и печалбите няма да закъснеят. Чакайте изгодно предложение. Ще има за какво да почерпят предприемчивите и дейни хора. Съветът е да не се лакомите и да не отивате в крайности. Внимавайте с алкохола.
Рак
Днес печелят капацитетите в съответната област, хората с права и пълномощия и тези, които са добре подготвени и отдавна чакат своя шанс. Може да се уреди изгодна сделка и да се спечели много. Участвайте в търгове и брокерски инициативи. Ще си проличат умелите търговци на пазара, а също и умелите политици, които ги контролират. Печелят умните и информираните.
Лъв
Ден на двойнствени игри. До обед владеете положението, но след това палачинката ще се обърне. Може да изпаднете в конфликтни и кризисни ситуации и да загубите пари и предимства. Спазвайте законите и не тръгвайте неподготвени на път. Проучвайте добре всяка информация и предложение. Някой ще се опита да ви манипулира и да се добере до личните ви ресурси и сметки.
Дева
Днес родените в първата декада са на път да получат повече екстри и придобивки и да спечелят нещо отдавна желано. Чакайте съобщения променящи работата и живота. Уловете в движение добрата случайност. Във всеки момент се старайте да не отивате в крайности и да размислите преди да взимате окончателни решения. Ще има за какво да се зарадвате и да почерпите, бъдете делови.
Везни
Сутринта започва с объркване и конфликт за родените в третата декада. Към обед чакайте предложение и обаждане, което може да ви вкара в печеливша програма. Замразени проекти отново са на дневен ред, а вие може да намерите мястото си в редиците на изпълнителите. Някой ще получи обещаното финансиране. Ще се задвижи работата, която временно е спряна и ще се налеят средства.
Скорпион
Чакайте обаждане, което ще донесе радост и и ще отвори пътя към нещо по-добро в живота и работата ви. В този ден е важно да не се преиграва, да не се отива в крайности и във всеки момент да дърпате конците. Дръжте здраво юздите на личния интерес. Може да намерите доходна и престижна работа или да стартирате собствен бизнес. Някой прави и любовно предложение. Късметът е с вас.
Стрелец
Този ден е зареден с някакво особено очакване. С едно съобщение и вест може да се промени и пренареди цялата ви програма. Ден на виното и камбаната. Ще се чуе нещо, за което може да почерпите, но съветът е да се владеете и да оставате стабилни при всякаква ситуация. Не взимайте първосигнални решения. Обмислете и съгласувайте с близките всяко предложение.
Козирог
Сутринта е рискова и конфликтна за родените в последните дни на Козирога. Каквото е важно отлагайте за следобед. И най-неблагоприятната ситуация ще се пребърне и до вечерта ще имате печалби, изгодни предложения и неочаквани придобивки. В следващите два дни вие ще управлявате ситуацията и чуждите финанси. Подгответе се за качествен скок в бизнеса.
Водолей
Ако до обед получите съобщение новините ще са добри, но следобед всичко, за което ви се обадят или ви предложат ще изисква разходи и ще ви вкарва в източваща силите ви програма. Навлизате в рисков период до петък. Не планирайте нищо амбициозно особено за утре, когато сте лесна плячка на мошениците. Нека чувството за мяра и мярка да ви води. Не посягайте към стимулантите.
Риби
Ден на неочаквани печалби, особено в обедните часове. Правите силен ход, може да се договорите за преназначение и повишение. Оглеждайте се, добрият шанс върви до вас и в любовта. Отделете време за забавление и интелектуални занимания. Идете на фитнес, посетете панаири, концерти и изложби. Животът ще ви сблъска с нещо, което търсите отдавна.telegraph.bg

Публикувана на
13 Септември 2022 година