Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще сме на Кръстовден

Видяна: 5360 пъти

Овен
Кръстовден. Ден на неочаквани обрати във финансов план. Някой ще спечели на гърба на друг. Отношенията с роднини се вледеняват, не се занимавайте с имотни дела днес и утре. В този ден се получава по заслуги. Ще получите това, което сте си заработили в предните месеци и дни с работата или с бездействието си. Предстои инвентаризация на отношенията. Трудно ще запазите някои връзки.
Телец
Днес разконспирирате нечии задкулисни действия, карате конкурентите да свалят картите на масата и принуждавате някого да се разберете по спорните въпроси. Печели този, който има повече информация и настъпи другия по мазола. Някой си прави криви сметки да ви постави на тясно. Първоначално може и да успее, но ако очаквате удара и сте подготвили вариантите ще го парирате.
Близнаци
Днес се получава по заслуги. Давате си сметка в какво сте сбъркали и къде сте постъпили правилно. Продължете в печелившата посока. Някои връзки ще останат в миналото. Не може да носите вечно на гърба си мързеливци и некадърници. В този ден имате възможност да разчистите терена на връзките и да се освободите от губещите контакти. Ще бъде болезнено, но нужно и пречистващо.
Рак
Днес редиците оредяват, излизат от строя хора, които са постъпили нечестно и нелоялно или са подвели тези, които са им оказали доверие. На всички нива ще се получава по заслуги, а това ще помогне да си дадете сметка къде сте се представили добре и на ниво и къде сте се издънили. Маските падат, лъсва голата истина. Край с компромисите, нека всеки си знае мястото.
Лъв
Родените във втората декада днес може да направят грешен финансов ход и да олекнат откъм ресурси и имоти. Бъдете обективни, проверявайте по странични канали всичко, което другите ви казват и предлагат. Време е да се откажем от илюзиите и да погледнем реалностите в очите. Няма значение дали това ви харесва или не, денят изисква точни сметки, точни договори и точни отношения.
Дева
Родените във втората декада може да получат права, предимства и привилегии, които не се дават всеки ден. Някой излиза от играта. Опитайте да заемете неговото място. Не се целете на високо, а гонете стабилни и доходни позиции отговарящи на уменията и знанията ви. Всичко случващо се днес ще е временно, не го приемайте с прекалена емоция, а като поредното стъпало към целта.
Везни
Денят слага край на безполезни връзки. Време е да стегнете редиците, да решите на кого може да се облегнете и да разчитате и кой само ви е в тежест. Ще се наложат болезнени раздели, но без това не може, ако искате да запазите поста, бизнеса и работата си. Ден на кривите огледала. Някой си е направил кривата сметка, че може да спекулира с колегите или да стоварва работата си на друг.
Скорпион
Кръстовден, строг пост. И в отношенията ви ще има доста разпоредителност и строгост. Маските падат, виждате някого в истинската му светлина, а това ще помогне да прочистите професионалните и семейни редици от вредни присъствия и връзки. Бъдете внимателни с документи и стока оставена на съхранение. В този ден обирате реколтата на дългите дни старание или безотговорност.
Стрелец
Ден на обрати във финансов план. Може да се прикачите към печеливша група в момент, когато някой изпада от играта и овакантява подходящото за вас място или пост. Проблемът е, че някои детайли остават скрити и после може да се окажете в подчинителна позиция. Днес е важно да се запази това положение или работа, в която се чувствате на мястото си. Всеки ще получи каквото е заслужил.
Козирог
Днес ще получите награда за дългите дни и месеци старание и отговорност към работата и поетите ангажименти. Може да се разделите с някои връзки, които вместо подкрепа са ви подлагали крак и са ограничавали пълномощията ви. Ще се кажат тежки думи, ще се направи болезнена, но нужна крачка и ще се излезе от положението, което е мъчително и за двете страни.
Водолей
Кръстовден, всеки си носи кръста. Родените във втората декада попадат в неприятни ситуации, в които ще трябва да взимат болезнени решения. Става ви ясна играта, която е водил близък в предните дни и месеци. Предстои ви неприятно и болезнено изтрезняване. Време е да сложите край на губещи връзки и да мислите повече за себе си. По един или друг повод ще плащате чужди сметки.
Риби
Ден на кривите огледала. Мислите едно, а то излиза друго, тръгвате с надежда за споразумение, а ви предлагат нещо неприемливо. Всеки ще си получи това, което е заслужил. Може би вече не бива да разчитате на хората, които в този ден се държат хладно и не ви съдействат достатъчно. Не наливайте и чувствата си в счупените делви на Данаидите. От утре вече ще действате различно.
telegraph.bg

Публикувана на
14 Септември 2022 година