Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои ще са късметлии днес

Видяна: 4760 пъти

Овен
Днес умелите ловци са тръгнали на лов за наивници. Овенът е с честна природа и късно усеща машинациите и мрежите, които плетат околните. Вероятно е да попаднете на засада, да ви скроят номер и да платите чужди сметки. Нищо ново да не се започва. Не се обвързвайте с никого за нищо, не си давайте личните данни и не допускайте странични хора в кухнята на работните си проекти.
Телец
Днес всеки е заложил капаните, с които разполага и чака улов. Ще мерите сили със стари противници. Не подценявайте никого. Не е добре да се водят преговори и да се сключват нови договори, особено ако чувствате, че не владеете ситуацията. Ще ви се предлагат изкушаващи варианти на всички нива. Трудно ще устоите и в любовта. Изневерите в този ден струват скъпо и завършват с изнудване.
Близнаци
Ден на мрежата. Един ще бъде рибар, а друг неговата златна рибка. В отношенията ви на всички нива ще има елементи на изнудване, използване и манипулиране. Не подписвайте нови договори, не се хващайте на хорото на неравностойните връзки и не правете големи покупки. Който играе хазартно ще загуби. Защитавайте личните си данни, не правете големи преводи и не влизайте в казиното.
Рак
Днес умелите ловци на пазара търсят жертви. Може да спечелите много, ако добре си водите играта, но и да загубите, ако се предоверите на хитреците. Заложени са капани на всяка крачка и всеки чака своя улов. Ролите непрекъснато ще се сменят, на едно място ще сте ловец, а на друго жертвата. Апетитите и в секса водят към изневери, които ще ви хванат в примката на изнудването.
Лъв
Днес и за родените в третата декада ще има проблемни и рискови моменти, засягащи болезнено работата и личните финанси. От всички страни дебнат изкушения и изкусители, които ще се опитат да ви бръкнат в джоба и в сърцето. Не започвайте нищо важно. Сключените договори са с особен фатализъм. Отложете важното и отговорното за утре и ще постигнете важна цел. Днес сте в криза.
Дева
Днес лесно се попада в капани, особено ако играете солово и не сте защитени от колективната карма. Бъдете там, където са близките и колегите и не изразявайте различно мнение. Да не се подписват нови договори, особено ако не са обсъдени и съгласувани с тези, които са засегнати в ситуацията. Не споделяйте лични данни и фирмени тайни. Икономическият шпионаж е на високо ниво.
Везни
В този ден не се препоръчва обвързване, старт на нова работа или подписване на нови договори. Както и да постъпите може да бъдете уловени в мрежите на мошеници, които дълго ще ви доят и стрижат. Ден на мрежата, няма честност в отношенията. Нито една информация и покана не е това, което изглежда. Зад всеки жест стои желание за използване труда, ума и парите на другите.
Скорпион
Ден на мухоловката, родените в третата декада може да станат жертва на мошеници. Стойте далече от казината, не играйте хазартно и в живота. Нещо внезапно ще се случи. Оставете си минути за размисъл, тогава ще вземете правилното решение. Нищо да не се прави първосигнално и под въздействие на чужди мнения или съвети. И обществената манипулация е във върхова точка.
Стрелец
Един от най-опасните дни в месеца, в който капаните са на всяка крачка. Тестват се и нови методи и начини за зарибяване на тълпата, рекламата е неистова. Не предприемайте нищо важно и не правете големи покупки и поръчки чрез посредници. Утре ще се ядосвате за лековерието и предоверяването си и за това, че не сте изчакали друга оферта. Пороците ви ще бъдат използвани.
Козирог
Денят носи успех за родените в третата декада и дано не е на чужд гръб. Символ на деня е паяжината и мрежите, които всеки един от нас плете в желанието да улови късмета и по-добрия шанс. В амбицията си да напреднете и спечелите поставяте в рискова ситуация ближния. Няма да се води честна игра и политика. Някой ще се окаже в положение да ви изпълнява няколко желания.
Водолей
Днес отношението на другите към вас е като към потенциална жертва. Децата и близките не се съобразяват с нуждите ви или ви увличат в своите амбиции и разходи. Ако излизате ще трябва да си носите дебелото портмоне. Препоръката е да си останете у дома. Не тръгвайте да поръчвате нещо под въздействие на рекламата. Закупеното днес може и да не ви потрябва или бързо да се развали.
Риби
Ден на мухоловката, няма да има честна игра. Всичко ще бъде скрито покрито, ще се разчита на чуждите грешки и неконтролирани емоции. Рекламата е настървена, не се предоверявайте на всичко, което ви предлагат и хвалят неистово. Може да вложите пари, усилия и чувства в губещ проект и начинание. Не яжте ябълки, плодът на изкушението. Но и без тях пак ще се предадете на страстта.
telegraph.bg

Публикувана на
15 Септември 2022 година