Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Хванаха ди Каприо в интимен момент

Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид продължават да подхранват слуховете, че нещо се случва помежду им. Двамата бяха заснети в интимна близост по време на частно парти в Ню Йорк в понеделник.
Това е и първата снимка на 47-годишният актьор с 27-годишния модел, съобщава DailyMail, който публикува ексклузивните фотографии.
Ако наистина между двамата се развива романс, това ще е първият път, когато носителят на "Оскар" се среща с жена на възраст над 25 години и която е майка. Наскоро Лео се раздели с модела Камила Мороне, точно след като тя стана на 25.
Снимките, заснети на парти, организирано от приятели на ди Каприо, показват актьора, облечен в черна риза с къс ръкав и черна бейзболна шапка. Джиджи пък носи къс бял топ и широки дънки - типичното небрежно облекло и на двете звезди. Те са седнали един срещу друг, разговаряйки в разгара на шумния купон. В един момент двамата дори се хващат за ръце.
Източник, близък до двойката, каза, че те се срещат, но не бързат да задълбочават нещата. Двамата са имали както самостоятелни срещи, така и няколко пъти са били в обща компания, но към момента не може да се каже, че са двойка.
В същото време Леонардо ди Каприо е известен с това, че обича дългите връзки, които обаче никога не завършват с брак. 99% от бившите приятелки на актьора са манекенки с божествени тела, а сред тях са Жизел Бюндхен и Бар Рафаели. Така се очертава неговия ясен афинитет към млади блондинки.
Единственото изненадващо в случая е възрастта на Джиджи Хадид. Тя има дъщеричка на 2 години от певеца Зайн Малик, с когото са разделени.
По-рано този месец се появиха слухове, че новото гадже на Лео е укранската манекенка Мария Берегова. Това обаче така и не се потвърди. телеграф

Публикувана на
15 Септември 2022 година