Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква в петък

Видяна: 5240 пъти

Овен
Днес преследвайте неотклонно набелязаната цел и до вечерта ще я постигнете. Нещо, което отдавна планирате, искате или очаквате този път ще се осъществи, ще донесе ползи, пари и някаква неочаквана придобивка. Положените в миналото усилия ви се отплащат. Изискването е да не се разсейвате със странични неща. Тръгнете в посоката, която ви е приоритет, другото да почака.
Телец
Днес много хора ще действат първосигнално и под властта на амбициите. Ще спечелите, ако останете хладнокръвни и в най-емоционалните моменти. От значение е да не сменяте приоритетите. Ако сте тръгнали да гоните една цел, не си променяйте решението, независимо какъв е повода и кой ви изкушава. Ще станете разногледи при преследването на две цели и ще загубите.
Близнаци
Силен ден. Луната навлиза в Близнаци и до вечерта среща Марс. Аспектът ви зарежда с енергия за преследване на важна цел. Изискването е да контролирайте емоциите и да насочите погледа и действията си само в една важна за вас посока. До вечерта ще постигнете нещо нужно и значимо, стига да не се разсейвате и да не променяте намеренията си под чуждо въздействие.
Рак
Днес лесно се отхвърлят съмненията и се прави крачка в нужната посока. Важна е концентрацията. Ако се разсейвате и не успеете да овладеете ситуацията друг ще извлече ползите от вашите инициативи и действия. До вечерта може да постигнете поне една важна цел. Не напрягайте очите и контролирайте емоциите. Не допускайте другите да разберат какво ви вълнува и тревожи.
Лъв
Още от сутринта определете приоритетите и посоката, в която ще действате. Каквото и да се случи не променяйте решенията си в движение. Печелят тези, които си следват неотклонно целта. Лесно може да се изтощите, щадете сърцето както физически, така и емоционално. Вечерта може да си поръчате сън, който да ви подскаже какъв избор да направите и в каква посока да тръгнете.
Дева
Родените в първата декада ще водят битки със себе си по отношение на личните връзки и чувства. Луна и Марс са в конфликт с Венера от вашия знак. Обърнете повече внимание на преките си отговорности, любовта да почака. Гонете своите цели, а не тези на партньора и половинката. В желанието да бъдете на две места едновременно или да гоните две цели, изпускате главното.
Везни
Край с изчаквателната политика. Днес е важно да направите крачка към важна за вас цел. Концентрацията ви да е точно в желаната посока. Не поглеждайте встрани, не слушайте тези, които се опитват да ви разсеят или откажат от това, което желаете или преследвате като лична мисия и цел. Всяко препятствие може да бъде преодоляно. Родените до 5 октомври са в по-силна позиция.
Скорпион
Ден за първа крачка и първа целувка, някой ще повтори с предложение и пръстен в ръка. Чудесен ден за обвързване на всички нива. Всеки на своето ниво да преследва неотклонно целта си и да не отклонява погледа си от важите за него обекти, дейности и хора. Поне една цел ще бъде постигната. Преди да заспите си поръчайте сън, в който да видите решението на проблемите си.
Стрелец
Ден на големия пазарлък. Ако отстъпите от целите си ще се наложи да го направите пак и пак и в крайна сметка ще останете без пари и защити. Но ако държите на своето и независимо проблемите и обстоятелствата проявите твърдост в избора на цел и посока до вечерта може и да стигнете там, за където сте се запътили. Който гони два заека ще остане без улов. Концентрирайте се над важното.
Козирог
Днес няма незначителни или невъзможни неща. Предприетото със замах ще отвори нова страница в работата и личните ви връзки. С лекота се преодоляват преградите не само по пътя, но и в самите нас. Ще ви се помогне да направите крачката, която обмисляте от доста време. Важно е да не се разсейвате с нищо странично, да знаете какво и от кого го искате и как да го постигнете.
Водолей
Днес заставате на старта на важна за вас програма, мисия и дейност. Концентрирайте се върху най-важната си цел, включете в действие всички лостове, които владеете. Край с изчакването и колебанията. Днес всичко си зависи от вас, идва от вас като лична амбиция и инициатива. Чакайте успехи и придобивки. Ако в движение промените дори и нищожна част от плана ще сбъркате.
Риби
Родените в първата декада днес са лесно провокируеми емоционално. В момента от вас се изисква огромна концентрация над важното, което предстои. Едно минимално разсейване, невнимание и колебание може да провали работата, която ще вършите. Не обръщайте внимание на забележките на околните, на съветите или закачките. Ден на орела, който е набелязал заека и вече се спуска.
telegraph.bg

Публикувана на
16 Септември 2022 година