Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в събота

Видяна: 5840 пъти

Овен
Чудесен ден за срещи, за посещение на панаири, изложби и концерти, за среща с приятели и почитатели. Всеки контакт е важен и ще носи положителни резултати в бъдеще. Подновявате делови и лични връзки, правите и получавате изгодни предложения. Бъдете честни и не изкривявайте истината, дори и с добри намерения. Събираме се заедно и за да почистим наоколо. Предприетото на 17-и ще тръгне успешно. Пътувайте.
Телец
Емоционален ден. Всеки се стреми да прокара идеите и вижданията си, да подобри средата и условията си на живот. Включете се в съвместни делови и творчески инициативи. Заедно чистим дома и околната среда. Срещите са ползотворни, правят се взаимни отстъпки и уговорки, задвижват се общи инициативи. Всичко предприето ще носи ползи и придобивки, ще отваря нова страница във връзките. 17-и е зареден с желание да променим средата и условията си на живот. Действайте съвместно с хората, с които се чувствате близки.
Близнаци
Днес сте във вихъра на емоциите, които понякога носят и прекаляване или залитане в грешната посока. Действайте обмислено, а не първосигнално. Марс и Луна във вашия знак провокират агресивната ви реакция, ако нещо не става така както сте го уточнили или искате да се получи. Стремежът е към справедливост и взаимни отстъпки. Не всичко ще става както сте го поръчали. На 17-и нека инициативата идва от вас. Луна и Марс са в съвпад в Близнаци.
Рак
Днес искате да опитате от всичко по много. Ще изживеете вълнуващи и емоционални моменти. Старайте се да не отивате в крайности, да не поставяте условия и да не се държите ултимативно. Дайте всичко от себе си за благополучието на близките и децата. Пътувайте, бъдете верни, честни и справедливи в отношенията. Ден на промени в желания и нужди, в начина на мислене и действие. 17-и е ден на прекалявания. Всеки иска от всичко по много.
Лъв
Ден за пътувания, за приятелски и делови срещи, за участия в престижни мероприятия, които може да организирате или да сте главното действащо лице. Всичко предприето ще носи ползи и ще създава перспективни връзки. Някъде ще има и агресивни моменти, но и те са част от личната ви програма. Стиснете си ръцете, разменете си телефоните или пръстените. Вие сте на ход. На 17-и ще се слуша вашата воля, вие ще сте капитанът.
Дева
Родените около 5-15 септември са лесно провокируеми. Не взимайте всичко за чиста монета и не прекалявайте с алкохола. От нещо дребно може да се провокира конфликт и да се провали приятелско парти. Изневерите ви ще се хванат, а и вие ще изненадате партньорите или ще получите странична информация за прегрешенията им. Ден на честната игра, който излъже ще бъде изнудван. 17-и е ден на прекалявания с емоцията. Някъде ще стане играчка-плачка.
Везни
Днес за вас действа пръстът на съдбата. Може да имате притеснения със служители на реда, но позицията ви ще е правилна. Очертават се пътувания и срещи, които ще определят една нова посока на развитие в работата и любовта. Родените във втората декада ще получат подкрепа и стимул дори и от непознати, а познатите твърдо ще застанат зад гърба ви. Изисква се принципност. 17-и изисква активност, носи успехи и предимства.
Скорпион
Ден за покупко-продажби и предприемаческа дейност на границата с риска. Може да направите ход, от който в миналото сте се притеснявали и страхували. Всичко може да се уреди по неочаквано добър начин. От утре навлизате в силен тридневен период. Планирайте приятелски и делови срещи, стиковайте работата и амбициите си с хора способни да ги финансират. Не се ограничавайте. 17-и носи късмет при делови и лични контакти. Подайте ръка, ще имате придобивки.
Стрелец
Днес Луна, Марс и Венера образуват критични аспекти към Стрелеца. Движете се внимателно, без лъжи и изневери. Може да попаднете в рискова ситуация, ако се подадете на емоциите и не спазвате правилата. Не вършете чужда работа и не обичайте чужда любов. По някакъв начин изневерявате и на собствените си разбирания. Не позволявайте друг да определя личния ви избор. За родените около 5 декември 17-и носи агресия и рискови положения.
Козирог
Станете рано, до обед свършете неотложното, посетете пазари и панаири, уредете важни срещи и посещения. От обед с навлизането на Луната в знака на опозицията ви Рака ще започнат проблеми у дома или с колеги по заместване. Разпределете роли и отговорности. Заемете се с подготовката на ученика, проверете какви са нуждите и на другите членове на семейството. Нужни са компромиси. 17-и е ден за активни действия и разговори. Поставете условията си.
Водолей
За родените във втората декада този ден ще развърже възела на невъзможните и ограничаващи отношения. Може да се решите на крачка, от която сте се притеснявали. Не се страхувайте да си поемете отговорностите и да рискувате, ако с това може да си оправите живота и отношенията. Ден на подадените ръце. Не отклонявайте приятелската прегръдка. Вечерта и личната муза ще ви посети. 17-и ви зарежда с енергия и оптимизъм, всичко се подрежда по желания от вас начин.
Риби
Луна и Марс от Близнаци и Венера от Дева образуват кармичен кръст с вашето Слънце. Нещо незначително ще ви жегне и обиди в общуванията с околните. Контролирайте апетита и нервите, не си позволявайте емоционални изблици, движете се по линията на най-малкото съпротивление. Ще съжалявате, ако се скарате с някого и може да развалите отношения, които ви осигуряват защити. 17-и ще бъде рисков и критичен ден за родените в дните около 5 март.
telegraph.bg

Публикувана на
17 Септември 2022 година