Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни се пише в неделя

Видяна: 5280 пъти

Овен
Днес стягаме учениците за училище, правим преглед на наличности и нужди. Добре е да се опресняват знания, да се подготви всичко нужно за бъдещата работа и учебен процес. Проявете щедрост, създайте удобства на тези, които зависят от вас и имат нужда от подкрепа за крачката, която ще направят от понеделник. Всеки на своето ниво трябва да вземе решение с какво ще се занимава.
Телец
Денят се свързва с книгата и със златното кюлче на познанието. Добре е всеки да хване книга, да почете нещо поне за час, да посвети малко от времето си за подготовка на новия учебен процес, който предстои. Прегледайте от какво се нуждае ученика у дома, не оставайте нищо за утре. Подновете някои тренировки и занимания, намерете нов треньор или нов фитнес инструктор.
Близнаци
Ден за предаване на опит и знания, за подготовка на учениците, за намиране на учители по проблемните дисциплини. Сега е момента да потърсите старите треньори или да намерите нови. Някой ще влезе в познатия екип, а друг ще потърси ново поле за развитие на дарби и таланти. Погрижете се за нуждите на ученика у дома. Лесно се усвоява всичко, което ще проучите и прочетете.
Рак
Днес лесно се усвояват всякакви умения и знания. Направете преговор на наученото с ученика. Запишете се за нов тренировъчен или обучаващ курс. Може да се доберете до скривана информация и в следващите дни да си спестите някои излишни жестове и главоболия. Вечерта спазвайте закони и предписания, Луна и Юпитер са в тежък аспект спрямо родените в първата декада.
Лъв
Ден на знанието, на книгата и на нуждата да се подготвят децата за училище. Не оставайте тази грижа на друг, ако искате наследниците ви да успеят в живота и да са готови за утрешния ден. Добре е да се огледате и за лично участие в обучаващ процес. Препоръката е да се смени фитнеса и треньора, да се влезе в нов екип, да се променят и нагодят режимите и натоварването.
Дева
Ден за учене и проучване условията на пазара. Подгответе се добре за срещите, които предстоят. Вижте от какво има нужда ученикът у дома. Помислете как да повишите и личната си квалификация, особено ако на гърба ви тежат важни дела или сте поели нови задължения. Ще ви дадат шефска позиция, ако успеете да организирате работата, а не да я вършите лично.
Везни
Важното свършете сутринта. Към обед Луната навлиза в Рак и до вечерта сключва пречупващ аспект с Юпитер. Проблемите у дома се засилват и изискват своето решение. Намерете време за подготовката на децата за училище. Не оставайте нищо за утре. Може да се направят бързи покупки, джобът ви олеква. Вероятни са конфликти с половинката, всеки вижда нещата различно.
Скорпион
До обед действате разпиляно и се занимавате с много въпроси едновременно. Родените в първата декада ще имат важна придобивка и ще получат стимулиращи предложения до края на деня. Ден на тайното знание, печелят добре информираните и тези, които вече са готови с подготовката на ученика за училище. Постарайте се да употребите по предназначение всяка получена информация.
Стрелец
Днес лесно се помни и лесно се усвояват всякакви знания и умения. Отделете време за подготовката на ученика. Може да се доберете и до скривана информация, която ще помогне да парирате нечии апетити към ваши постове и позиции. Променете средата, в която се обучавате или тренирате. Търсете нов екип, нови творчески и спортни занимания. Може да си намерите и ученик.
Козирог
Не пътувайте рано тази сутрин. Вероятно е да направите нарушение или да попаднете в задръстване. Родените в първата декада са следени под око от закона и не бива да рискуват излишно. Отделете време за работа и подготовка за новата делова седмица. Лесно се усвояват знания, направете преговор на някои уроци с децата. Не си насрочвайте за утре до обед важни срещи.
Водолей
Днес лесно се усвояват нови знания и опитности. Всичко, което проучите и научите ще ви влезе в работа. Стягаме и учениците за училище. Добре е да се включите в нова обучаваща програма, да си намерите нов треньор, нов екип и отбор, в който да се изявявате и тренирате. Може да се доберете и до скривана информация, която ще помогне да вземете болезнените решения.
Риби
На 18-и получавате информация, която всичко ще изясни и покаже нагледно. Не бързайте, утрото е конфликтно. Към обед с навлизането на Луната в Рак всичко важно си влиза в релсите. Ден на тайното знание, ще навържете две подадени от различни места информации и ще разберете каквото ви е нужно.
telegraph.bg

Публикувана на
18 Септември 2022 година