Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кого понеделник е критичен ден, за кои- печеливш

Видяна: 6460 пъти

Овен
Денят е зареден с агресия и конфликтност, особено за родените във втората декада. Интересите ви ще бъдат противопоставени на тези, които искат същото за себе си или за децата си. Не влизайте в спорове. Утре всичко ще се нареди и изглади, но днес сте лесно провокируеми и действате първосигнално. Не се подавайте на провокации и не участвайте в масови инициативи.
Телец
Където се съберат повече хора ще има разправии и конфликти. Споровете да се решават на четири очи. Посетете личният си лекар, адвоката си или друг капацитет в нужната ви област. Ден за среща с учителите, за уточняване на дейности и методическа работа. Не се подавайте на гнева и не провокирайте околните с натиск, лични забележки и критика. Ден на прошката и личната саможертва.
Близнаци
Ден на крокодила. Всеки тръгва с големи апетити и амбиции и не е склонен на компромиси. Битката за кокала навлиза в решителна фaза. Не очаквайте компромиси на работното място и в конкурсите, на които се явявате. Денят е свързан с отровите, преследването и изгнанието. Ако заминете за чужбина дълго може да останете там. И сексуалната енергия подкопава здравето.
Рак
Днес и за родените във втората декада няма да има мир и спокойствие. Ден на коренната реформа, която ще се извърши независимо нечии желания или предпочитания. Край с досегашния начин на живот. Предстоят промени, които ще ви вкарат в нови отношения и делови връзки. Не се захващайте с работа в сивата икономика. Заложете здрави основи на всичко, което предприемете.
Лъв
Ден на знанието, на книгата и на нуждата да се подготвят децата за училище. Не оставайте тази грижа на друг, ако искате наследниците ви да успеят в живота и да са готови за утрешния ден. Добре е да се огледате и за лично участие в обучаващ процес. Препоръката е да се смени фитнеса и треньора, да се влезе в нов екип, да се променят и нагодят режимите и натоварването.
Дева
Ден свързан с чаканите и неочаквани реформи, с промените които ще настъпят за няколко дни, а ще променят живота ни за години напред. Лесно се освобождават агресивните импулси на тълпата. Където се съберат повече хора може да има конфликти. Контролирайте гнева, не си режете ноктите, не планирайте хирургически интервенции в областта на гърдите и стомаха.
Везни
Ден на конфликти, на проблеми и пререкания на всяка крачка. Родените във втората декада са в по-неблагоприятна позиция. В състояние на афект може да направите грешен ход и да си докарате неприятности. Не ходете по митинги. Днес тълпата е неуправляема. Бъдете особено внимателни със здравето. Един от тежките дни в сатурновата ви дупка. Нищо важно да не се предприема.
Скорпион
Днес родените в първата декада може да направят печеливш ход притискайки някой, който в миналото ги е притеснявал. Ден на крокодила, няма прошка за невнимателните и тези, които не са си свършили работата и не са си обезопасили нещата. Нещо определено за друг ще дойде при вас. В този ден много стари сметки ще се платят и от утре може да се започне с големи промени и нововъведения.
Стрелец
Критичен ден, движете се с повишено внимание, особено в агресивна среда. Не ходете по митинги, не се срещайте с хора, с които не сте на едно мнение и от една среда. По различни поводи може да избухнат конфликти, които дълго ще ви държат в напрежение. Вечерта може да застанете на диаметрално противоположна позиция спрямо тези, с които сте се разбирали и вървели редом.
Козирог
Днес всеки е тръгнал с голямата кошница и не е склонен на компромиси. Преговорите зациклят, действа се от позиция на силата, използват се компромати. Денят е свързан с насилието и реформите, но всичко ще става по разрушителен начин. Опитайте да запазите поне нещо от това, което е добро и има смисъл за бъдещето. Не всичко днес е за изхвърляне, но ще се изхвърли.
Водолей
Денят е зареден с агресия, с амбиция и огромни апетити да прецакаш другия, да вземеш нещо което едва ли ти се полага и да се възползваш от нечие доверие. Не се препоръчва авантюристично поведение. Сексът няма да донесе желаното удовлетворение, а само ще задълбочи кризата в отношенията. Нужна е прошка и жертвоготовност. Намалете риска до минимум.
Риби
Денят е добър за приключване на дейности и изпълняване на договорни отношения. Чакайте плащания по личните ви сметки. Нищо ново не започвайте, но каквото финализирате, ще ви даде важни козове за бъдещето. Неблагоприятно за операции на гърдите и горната част на стомаха. Символи на деня са прошката и покаянието. Стремежът е да се оправят зациклени отношения..
telegraph.bg

Публикувана на
19 Септември 2022 година