Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Андреа спи с грим, за да е постоянно красива

Фолкаджийката Андреа е съсипала кожата на лицето си. Причината за ужасния вид на физиономията й е, че блондинката редовно спи с тонове грим и това в продължение на години, научи „Уикенд”. Тя считала за загуба на време да ходи всеки ден на грим, а и не се харесвала без няколкото тона фон дьо тен и опушен поглед. Андреа смятала, че е постоянно красива и дори и като се събуди от сън е прелестна. Тя не се замисляла колко е вредно да не се разгримираш вече и да спиш с грим.
„Най-лошото нещо за кожата е да спиш с макиаж. Толкова е вредно, че жените дори не могат да си представят последиците за лицето си. Най-малкото нещо, което могат да предизвикат е появата на пъпки и лоша кожа, а може да има и доста по-сериозни последици. Отделно въобще не е естетически красиво и секси да се будиш до дама, намацана като за карнавален бал. Няма мъж, който да харесва да спи в чаршафи, омазани с фон дьо тен и сенки, не знам защо още има жени, които си мислят, че така половинката им ще ги вземе за красиви. Напротив, излагат се и стават за смях” – коментира пред „Уикенд” столична дерматоложка.
Фолк дивата, която от години е в девета глуха, плаща по 100 лева на гримьора, като го посещава през ден. Андреа не се разгримира вечер, а директно ляга да спи, като се старае да лежи само по гръб, за да не се размазва макиажът й и да изтрае възможно най-дълго.

Публикувана на
19 Септември 2022 година