Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква във вторник

Видяна: 6160 пъти

Овен
Днес и за родените в третата декада ще има тежки моменти. Нужна е промяна, някой ще я направи в движение без да обсъди нещата с близките и половинката и ще влезе в конфликт. Ден на мечката и мечешките услуги. В желанието да помогнем повече навреждаме. Не се намесвайте в чуждите дела и избори. Вечерта получавате вдъхновение и утре всичко ще уредите и получите.
Телец
Мъчителен ден, в който трудно се измъкваме от пашкула на миналото и още по-трудно приемаме наложените промени в начина си на работа или живот. Не се колебайте и не се противопоставяйте на нужните реформи. Прегърнете промяната и даже опитайте да станете част от нея. В следващите два дни ви очакват проблеми и конфликти, всяка крачка ще изисква усилие и всичко ще става с мъка.
Близнаци
Днес вече сте склонни на реформи и компромиси. Не може да се задържи статуквото. Започват промени на всички нива. Който ги направи ще стане или остане лидер в надпреварата за постове и позиции. Не пренебрегвайте интуицията. Вътрешният усет ви води на точното място, но умът и амбицията сочат нещо друго, което може и да ви провали или извади от играта. Ден на откровение.
Рак
Правете всичко без напрежение, не се претоварвайте, не влизайте в разправии и конфликтни отношения. Родените в третата декада да не водят разговори по имотни и наследствени делби. Не взимайте решение за сделка с недвижим имот. Утре с успех ще финализирате преговорите и ще извлечете ползи. В момента някой използва невниманието ви, за да постигне личната си цел.
Лъв
Ден за реформи в работата и личните връзки. Заемете се с ремонти и с лечението, което все отлагате. Денят се свързва с базата и фундамента. Всичко трябва да се изпипва, да се прави здраво и функционално. Не пестете пари от нещата, които ще ви осигурят удобства и защита. Не говорим за лукс, а за основната конструкция, която трябва да издържи проверката на времето на всички нива.
Дева
Днес е важно да се включат в действие всички резерви и ако планът ви не успее постарайте се да имате резервен вариант за настъпление или отстъпление. Покажете на всеки какво очаквате, на какви компромиси сте съгласни и какво няма да приемете повече като настоящ и бъдещ вариант за работа и живот. Няма да може да се отметнете или откажете от взетите днес решения. Внимавайте.
Везни
Ден на болезнени избори и промени. Не се противопоставяйте на решенията на близки и колеги. В нещо бъркате или не ви е подадена цялата информация. Денят се свързва с коренната реформа. Някой взима окончателно решение по неотложен въпрос и вече определя приоритетите. Ще има ответна реакция на засегнатите от вашия избор. Трудно ще защитите позициите си.
Скорпион
Един от силните ви и пробивни дни за месеца. Сега е момента да започнете ремонти и строителни дейности, да уредите базата, на която ще живеете и работите в бъдеще. Всяка промяна ще ви изкачва към върха и ще позволява на семейството ви да живее по добре. Ще получите някакво особено вдъхновение и ще оправите нещо зациклено във времето назад. Ден на съзиданието и градежа.
Стрелец
Ден на промени, които трябва да направите сами, а не да позволите намеси. Решете се на ремонти и преустройства в дома и в работата, за да се улесни живота и дейността ви. Събуждате се с откровение как е добре да се постъпи. Наблегнете на семейните нужди, работата да почака, но и в тази посока може да се наложи смяна на базата и терена. Обърнете внимание и на здравето си.
Козирог
Днес родените в третата декада взимат кардинални мерки за решаване на наболелите проблеми. Искате или не, но ще влезете в конфликтни позиции и с роднините по имотни въпроси. Както и да постъпите ще има недоволни. Днес старите конструкции се рушат, поведението ни се провокира и коригира по неприятен начин. Правете това, което усещате, че е правилно.
Водолей
Направете днес разместването и промените, които отдавна подготвяте. Утре нищо ново не бива да се започва. Сега е момента да се устроите на ново място, да завладеете нова база и терени и да се окопаете там, където чувствате, че е добре и изгодно за вас. Денят е свързан с ремонтите, строителството и с градежа в отношенията. Направете да ви е удобно и уютно с любимите хора.
Риби
Днес ще се събудите с откровение за правилната посока, за личната ви мисия, за нещата, които бързо трябва да уредите и промените, за да живеете по-добре и да се радвате на щастливи мигове с близки и любими. Следвайте вътрешното си усещане и ако то ви води към промени, реформи и ремонти, послушайте го. Днес старото си отива, пометете след него и започнете градеж на новото.telegraph.bg

Публикувана на
20 Септември 2022 година