Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в сряда

Видяна: 4040 пъти

Овен
Днес вървите към финала, постигате примирие или успявате да се спазарите с шефове и клиенти. Уточнявате продажби и условията на договорите. Ден, в който лесно се стига до финала, преговорите приключват и всеки остава доволен. Старайте се до края на работното време да постигнете това, което искате. Може да се направят дребни компромиси, но важната цел е фиксирана.
Телец
Луната навлиза в Лъв и до вечерта ще образува тежки аспекти със Сатурн от Водолей и с Уран от Телец. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Нищо ново да не се предприема, независимо колко изгодни условия ви се предлагат. Денят е добър за приключване, за финализиране на сделки, за разплащане и уреждане на стари задължения и поръчки.
Близнаци
Ден за финализиране на сделки и договори. Приключете и се издължете на тези, към които сте поели някакъв ангажимент. Денят е добър за дипломиране, за постигане на отдавна гонена цел и за примирие с основните опоненти. В името на бъдещето е време да приключете с миналото и в любовта. Не е ден за колебания и промени в плана. Който остане непоклатим в действията си ще успее.
Рак
Задвижете юридически процедури, които дълго сте отлагали. Може да получите чакани разрешения и да уредите нужните документи. Нещо, за което сте се борили от доста време получава своето разрешение или одобрение от хора и инстанции. Не се разпилявайте, карайте нещата по степен на важност и като уредите едно, тогава започнете друго. Разсеяните ще загубят.
Лъв
Днес и утре Луната от Лъв ще носи шансове и промени, за които се подготвяте отдавна. Днес е важно да уредите юридически процедури, да получите документи или сертификат за основна или паралелна работна програма. Приключвате определен етап от дейността си, ще се похвалите с някаква придобивка и постъпление в бюджета. Пазете се от фатално привличане и влияние.
Дева
Постигнатото днес ще бъде силен ход. До вечерта поне една работа ще се приключи с успех, ще ви донесе предложения и дивиденти, ще привлече спонсори и ще затвърди положението ви на работното място. Не позволявайте на странични хора и фактори да ви отклоняват от пътя, по който вървите. Остава толкова малко до финалната права, концентрирайте се и ще успеете.
Везни
Един от дните, в които целта е лесно постижима стига да не обръщате внимание на ставащото около вас. Ще има опити за изместване на гледната точка. Някой ще се опитва да ви отклони от работата и делата, които замисляте и да ви подчини на личните си намерения и амбиции, но трудно ще успее. До вечерта може да си върнете позиции и придобивки и да се похвалите с печалба.
Скорпион
Не си давайте много зор. Ден на костенурката. Бавно и полека ще стигнете целта. Не се товарете с несъвместими дейности и такива, които ви отклоняват от поставените в предните дни задачи. Не си определяйте първа среща. Ден на фатални запознанства, които може да ви разведат или оженят набързо. Постойте за момент на тихо и спокойно място и може да получите просветление.
Стрелец
Днес ще решите спорен юридически казус. Законът ще ви покровителства, а родените в първата декада може да се похвалят и с повишение или преназначение. Финализирайте сделка, може да получите дълго чакани екстри, а някой ще получи и финансова инжекция. Ден за издължаване, за постигане на крайни цели и изпълнение на дадените обещания. Бъдете съвестни и методични.
Козирог
Ден за финализиране на преговори, за подновяване на договори и за приключване на сделки, особено такива с наследства и имоти. Вървете неотклонно към финала, не позволявайте на никой и нищо да ви отклонява от поставените цели и задачи. Каквото започнете няма да успее и да се развие по желания начин, но приключеното ще донесе ползи, пари и нужното ви спокойствие.
Водолей
Родените в първата декада днес трудно ще постигнат целта, но ако се съсредоточат и не се разсейват с нищо странично ги чака победа в края на пътя, който са поели. Ден на костенурката-вашият личен талисман. Бързайте бавно, следвайте само избраната цел и нека никой и нищо не застава на пътя ви. Днес за вас действа пръстът на съдбата, някой ще постигне непостижимото преди.
Риби
Днес ще се похвалите с победа, с постижение и някакъв личен рекорд. Следвайте избраната посока и изпълнете уговорките, които сте поели в миналите дни. Опасно е да променяте маршрута и решенията си в движение. Може да попаднете в зациклена ситуация и да съжалявате за действията си. Не позволявайте на изкушението и на изкусителите до вас да ви вадят от равновесие.
telegraph.bg

Публикувана на
21 Септември 2022 година