Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Рачков празнува с тъщата

С тъщата отпразнува юбилея си най-известният комик в България Димитър Рачков.Шоуменът и водещ чукна 50 години. Вместо шумно тържество и много гости Рачков реши да събере само най-близките си хора за големия си юбилей. Купонът на юбиляря бе в столично заведение. И продължава до ранни зори.
Рачков получава куп пожелания и скъпи дарове от приятелите си, които кани. Въпреки че половин век живот е считан за един от най-големите юбилеи, комикът стеснява кръга на гостите до едва 40-50.
Рачков не пропуска да покани бъдещата си тъща. С Анита все още не са женени, но отдавна живеят под един покрив.
Майката на Анита и комикът са много близки. Родителката на плеймейтката харесва Рачков за зет. С водещия си пасват и имат общи интереси.
Тъщата на Рачков изглежда впечатляващо за възрастта си. Тя е с няколко години по-млада от известния си зет. И хваща окото. За празника на Рачков тъщата на комика облича стилна малка черна рокля, която подчертава сочните й форми.
Половинката на Рачков цял ден е на разкрасителни процедури преди големия купон. Сексбомбата Анита първо се отбива във фризьорския салон. По-късно е в студио за гримове, където прекарва няколко часа, за да изглежда зашеметяващо. Анита се барва в секси рокля. А на показ са чудовищно големите й бомби.
Красивата блондинка изненадва любимия си Рачков с романтичен подарък за юбилея му. Дарът на половинката му трогва комика.
Въпреки осезаема разлика във възрастта Рачков и Анита продължават да са заедно напук на критиците. Блондинката е с цели 27 години по-млада от известния шоумен. А двамата са все по-щастливи!/bgdnes

Публикувана на
21 Септември 2022 година