Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои четвъртък е критичен ден, кои да се усамотят

Видяна: 4980 пъти

Овен
Не участвайте в колегиални срещи и стойте далече от местата, където се събира недоволна тълпа. Днес на четири очи ще си уредите договорите, правата и повишението. Всичко, което ви тревожи може да бъде постигнато и уредено без да се намесва колектива. Не се препоръчва екипна работа. Овенът е признат водач, днес соловите ви акции ще носят пари, успехи и постижения.
Телец
Един от критичните и опасни дни за месеца. Хората се суетят, пречат си взаимно и влизат в разправии, които нищо не решават, а само задълбочават конфликтите. Ден на жабешкия хор в блатото на живота. Не участвайте в преговори, в съвместни делови и семейни инициативи. Някой ще вземе решение за заминаване в чужбина. Лесно ще влезете в преразход на сили, средства и чувства.
Близнаци
Ден за прочистване от шлаката, за разчистване на връзките от излишните и губещи отношения. Работете солово, не се предоверявайте и не обсъждайте бъдещите си планове на общо събрание на екипа. Където се съберат повече хора нищо няма да се реши. Съветът е да разговаряте с всеки поотделно и накрая да си извадите общите заключения. Така ще разберете кой накъде клони.
Рак
Днес съвместната работа зацикля. Добре е всеки да си води лична политика и лични сметки, да не дава обяснения на никого и да не търси съмишленици или подкрепа. Сега е момента да се срещнете на четири очи с адвокати, лекари и посредници, да преговаряте по важни сделки, да уреждате прегледи и консултации при специалист. Гонете си личния интерес, общественият да почака.
Лъв
Ден за среща с тези, които може да попълнят празнината в знанията и информационната ви програма и да ви окажат лично съдействие в бизнеса. Не се препоръчват срещи на екипа. Не всички трябва да знаят за работата, която подготвяте и за промените, които предстоят. Някой може да се намеси, да ви подложи крак и да провали нещата. Стойте далече от тълпата.
Дева
Не си губете времето в празни приказки с хора, които нямат амбиция и цел или вечно спорят без да взимат радикални решения за промяна в живота си. Ден за среща с учителите, с хората способни да ви помогнат в бизнес план, за някакво лечение или личен избор. Нужна е трезва оценка на реалностите, маските падат. Бъдете икономични в действията си, не се напрягайте за нищо излишно..
Везни
Днес печелят соловите акции. Неподходящ момент за колективни инициативи и съвместни дейности. Ще има разногласия, трудно ще се намери обща посока и няма да се вземат нужните решения. Напрежението постепенно ще нараства, особено ако някой се почувства засегнат от чужди думи и действия. Мислете повече за личните си дела и интереси, екипната работа да почака.
Скорпион
Ден на объркващи сигнали, на разправии в работата и в местата, където отивате по различни поводи. С никого не може да се разберете. Ще се правят допълнителни договори и уговорки, които после няма да действат или може да провалят основната работа. Не влизайте в пререкания, не подписвайте нови договори. Съветът е да отлагате за утре всичко, което е важно и искате да успее.
Стрелец
Не влизайте в колективни дейности и не насрочвайте събрания на екипа. Препоръчват се солови изпълнения и срещи на четири очи с нужните ви хора. Днес третият е излишен и само ще навреди, дори и двамата да искат да му помогнат при решаване на личните му проблеми. Не е ден за дебати, някой ще си изпусне нервите и ще наприказва неща, за които после ще съжалява.
Козирог
Не губете време в празни приказки и клюки. Където се съберат повече хора няма да се върши работа, а ще се разменят клевети и обиди. Ще се води компроматна война. Направите лична визита при хората, от които нещо важно ви зависи. Добре е за среща с адвокати, лекари и специалисти в подходящата за случая област. Сами ще спечелите от консултантска и преподавателска дейност.
Водолей
Не е време за събрания и участия в публични мероприятия. Където се съберат повече хора ще прескачат искри, ще се водят не само словесни битки и напрежението ще нараства. Препоръката е да се изолирате от подобни места, да не участвате в глупави инициативи и да уреждате важното на четири очи с подходящите хора. Пестете си енергията, лесно влизате в преразход и в чувствата.
Риби
Ден за консултации при специалисти в интересуващата ви област. Посетете учителите си, адвоката и личния си лекар и се съобразете с насоките, които ви дават. Противопоказно е да се работи и действа съвместно с много хора. Не участвайте в общи мероприятия, за да не ви стоварят чужда отговорност и грешка. Увеличете дистанциите. Препоръчва се пост и въздържание.
telegraph.bg

Публикувана на
22 Септември 2022 година