Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Шакира проговори за развода си

Музикалната звезда Шакира наруши мълчанието и за първи път говори за раздялата си с испанския футболен национал Жерар Пике от Барселона, след като тя беше официално обявена на 4 юли.
Описа раздялата като „невероятно трудна“ в първия си коментар, след като двойката сложи край на 11-годишната си връзка. 45-годишната колумбийка обясни в интервю за списание Elle, че нарочно е „мълчала“ досега.
„Това вероятно е един от най-трудните и мрачни моменти в живота ми. Замълчах и просто се опитах да обработя всичко. Трудно ми е да говоря за това, особено защото все още преминавам през това и защото съм в очите на обществеността и защото нашата раздяла не е като обикновена такава. Така че беше трудно не само за мен, но и за децата ми. Невероятно трудно“, сподели тя. И добавя: „Опитах се да скрия ситуацията от децата си. Опитвам се да ги защитя, това е моята мисия номер едно. Но те чуват неща в училище от приятелите си или попадат на неприятни новини в интернет и това просто ги засяга. Понякога се надявам, че всичко това е само лош сън и че някой ден ще се събудя. Но не, истинско е. И всичко това се случваше точно по времето, когато баща ми беше в реанимация, а аз се биех на различни фронтове. Това е може би най-мрачният период от живота ми“.
Твърди, че папараци са "къмпингували" пред къщата, откакто новините се разчуха, така че тя се опитала "да защити" децата си. "Нямаше място, където мога да се скрия от тях с децата си, освен в собствената си къща. Не можехме да се разхождаме в парка като нормално семейство или да отидем на сладолед или да правим някаква дейност без фотографите да ни следват", казва още певицата.блиц

Публикувана на
22 Септември 2022 година