Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Гаджето на Денис се залюби с негов адаш

Приятелката на загиналия млад певец Денис Теофиков – Алекса, която се представя като инфлуенсър и певица вече е обвързано момиче, писа „Галерия“.
Очевидно младата дама е загърбила драмата от смъртта на 20-годишното си гадже, на която стана и пряк свидетел. Това обаче не й пречи от месеци насам да споделя съдържание в социалните мрежи, обвързано с изпълнителя, което провокира стотици, дори хиляди гледания. Явно й върви на името Денис, защото и новият й възлюбен се казват по този начин. Той се занимава със спорт, по-точно гради кариера на боксовия ринг.
Схемите на Алекса, която безскрупулно опита да добие слава след смъртта на Денис, неговите близки приятели заподозряха седмици след погребението. До този момент в социалните мрежи липсваха техни снимки. След загубата обаче брюнетката ежедневно бълваше стари фотоси, издаващи голямата любов помежду им, след което се сдоби с близо 80 хиляди последователи.
В действителност Алекса не е нито певица, нито модел, нито инфлуенсър.
Тя работи като гримьор и то не особено успешен, тъй като името й не влиза в неофициалния списък с известни имена на познати майстори на макиажа. Любопитна подробност е, че тя все още прикрива връзката с новото си гадже, за да трупа последователи. Той обаче не се притеснява да споделя снимки, като от последните кадри става ясно, че влюбените гълъбчета са на романтична почивка.хотарена

Публикувана на
22 Септември 2022 година