Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Англичанин посети за Гинес 67 кръчми за едно денонощие

Англичанин счупи световния рекорд на Гинес за най-много посетени питейни заведения в рамките на едно денонощие. 22-годишният Нейтън Кримп изпи по едно питие в 67 различни кръчми в района на Брайтън, Англия за период от около 17 часа, съобщава UPI.
Кримп бил придружен от двама приятели и имал за цел да подобри предишния рекорд от 56 кръчми за 24 часа, поставен от Гарет Мърфи в Кардиф, Уелс по-рано тази година.
„Това беше най-трудното нещо, което някога съм правил. Напълно подцених колко трудно всъщност щеше да бъде“, коментира Кримп пред местното издание Liverpool Echo.
„Планът беше да се опитам да остана трезвен поне в първите 25 кръчми, но той се провали още на 15-ата. Трябваше да разнообразя поръчките и пробвах да пия алкохол в едно заведение и безалкохолна напитка в следващото, опитвайки се да остана в кондиция", каза той.
Изискванията на Гинес били Кримп да пие по едно питие във всяка кръчма и да събира доказателства, включително касови бележки и подписи на свидетели.
„Най-трудната част беше постоянното ходене до тоалетната, което отнемаше по-голямата част от времето ми“, разказва Кримп.блиц
На сн.:Рекордьорът е със синята риза

Публикувана на
22 Септември 2022 година