Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Майката на 13-годишната Габи: Моята едничка дъщеричка е с ужасяваща болест

Изключително спешна кампания поредното българско дете което има нужда от всички нас. Публикуваме на кое клетниче трябва да помогнат състрадателните хора.

Здравейте мили и сърцати хора,
Казвам се Станимира и днес с нестихваща болка в сърцето ще ви споделя историята на моята едничка дъщеря Габи на 13г., която е диагностицирана с ужасяващия Сарком на Юинг – рядък и агресивен рак.
Измина точно година, откакто непосилната болка се превърна в ежедневие за Габи. Болка, която никое дете на 13 години не трябва да понася. Болка, която я преведе през безброй лекари в 4 различни града и безброй диагнози: остеопороза, коксартроза, болест на Пертес. Последната и най-ужасна диагноза, потвърдена след биопсия, е Сарком на Юинг. В смазващия курс на химио- и лъчетерапия болката е още по-страшна.
Към момента Габи е с над 60% некроза на тазобедрената кост. Наложителна е операция за подмяна на костта с имплант и премахване на тумора. За лечението ѝ в Турция са необходими по първоначална оценка около 500 000 лева. Всяко дарение, всеки лев е от огромно значение. Още един детски живот зависи от това. И боли. Но трябва да вярваме, че ще се справим.
МИЛИ ХОРА, НАДЕЖДАТА НИ Е ВЪВ ВАС!!! Сумата за лечението и необходимата й операция е непосилно за една самотна майка като мен, която се лекува от лупус еритоматодес. МОЛЯ ВИ ЗА ПОМОЩ! МОЛЯ ВИ ЗА НАДЕЖДА ЗА ЖИВОТА НА ЕДИНСТВЕНАТА МИ ДЪЩЕРЯ! Вярвам, че само заедно ще успеем да осигурим специализираното лечение, от което Габи се нуждае!
Може да подкрепите Габи,с карта ,PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut
https://pavelandreev.bg/campaign/badeshte-za-gabi
Банка :Алианц Банк България
IBAN :BG30BUIN95611000705319
BIC:BUINBGSF
Титуляр:ФОНДАЦИЯ ПАВЕЛ АНДРЕЕВ
Основание за Габи

Публикувана на
22 Септември 2022 година