Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Брад Пит обяви кои са най-красивите мъже

Брад Пит има какво да каже по въпроса за титла, която повечето биха се съгласили, че лесно може да спечели.В интервю за Vogue звездата от „Имало едно време в Холивуд“ сподели своите избори за това кои според него са „най-красивите мъже на света“ от миналото и настоящето.„Знаете, че в актьорския свят, защото това е моята ежедневна работа… незабавният избор е Пол Нюман“, разкри той.
„Ако трябва да назова някой от настоящето, трябва да е Джордж Клуни“, призна 58-годишната звезда.Докато говори пред изданието, звездата също обяви новата си колекция за грижа на кожата, наречена Le Domaine Skincare, и разказа за линията. Сподели и кой от известните му бивши е повлиял на марката му.„Харесва ми това, което Гуинет направи", каза той пред списанието, когато започна линията си за знаменитости.„Тя все още е наистина скъп приятел и е изградила тази империя. Тя винаги е имала това в себе си като куратор и това е било прекрасен творчески изход за нея. Всъщност, като се замислим, тя вероятно е била първият, който ме накара дори да си измия лицето два пъти на ден... може би", шеговито си спомня акгьорът.Той обаче е движещата сила зад създаването на продуктите, които използват антиоксиданти на базата на грозде от Chateau Miraval, което му позволява да комбинира познанията и любовта си към виното с новия си опит в грижата за кожата.
Наричайки Chateau Miraval – имението в Южна Франция, в което той закупи дял с бившата си съпруга Анджелина Джоли през 2008 г. – „център на творчеството“, Пит каза, че има смисъл да бъде и домът на Le Domaine Skincare. Но знае толкова добре, колкото всеки друг, че пазарът за грижа за кожата е наситен и иска да представи нещо, което да работи.„Знам, че почти всеки ден има нови продукти, които хората се опитват да пуснат на пазара, но ако не бях видял реална разлика визуално в кожата си, нямаше да се притесняваме“, каза той. И продължи: „Непрекъснато ми изпращат неща и… уф. За мен е все едно“.„Но миналата година тествахме Le Domaine и бях наистина изненадан от резултатите и затова за мен си струва да продължим напред", каза още Брад.телеграф

Публикувана на
23 Септември 2022 година