Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Как спят стюардесите от Emirates

Стюардеса от арабската авиокомпания Emirates демонстрира пет комплекта униформи на видео и плени мрежата. Видеото е публикувано в акаунта @cabincrew_flyingtogether, отразяващ свободното време на членовете на екипажа в Instagram.
В началото на видеото момичето показа основната униформа на стюардесите - удължено бежово яке, пола до коляното, кафяви обувки на нисък ток и характерна червена барета с висящ от нея бял шал.
Втората и петата визия са подходящи за студено време и се състоят от бежово палто, обувки, червена барета и подходяща чанта.
Третата визия е за сервиране на храна и напитки по време на полета - стюардесата демонстрира бежова пола и издължена жилетка в същия цвят, облечена върху светла риза с къс ръкав.
Също така стюардесата показа пижами, които са предназначени за спане по време на дълги полети. Комплектът се състои от широк панталон на райе и червен пуловер с дълъг ръкав.
Видеото, което събра почти четири хиляди гледания, предизвика възторг у абонатите, за което те започнаха да пишат в коментарите под него. „Иска ми се да имах толкова прекрасни дрехи”, „Мечтаната ми работа”, „Невероятно красива и стегната форма. Най-висока класа”, „Изглежда толкова елегантно”, „Дрехите ти стоят много елегантно”, казаха феновете.блиц

Публикувана на
23 Септември 2022 година