Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Двама влюбени един срещу друг в „Гласът на България“

В разгара на едни от най-вълнуващите етапи в "Гласът на България" - кастингите на тъмно, конкуренцията между треньорите DARA, Галена, Любо Киров и Мастър Лечев става все по-оспорвана и забавна.
Тази неделя от 20 ч. по bTV зрителите ще станат свидетели на не едно и две отмъквания "под носа" на впечатляващи гласове, а в директна конкуренция често ще се оказват Любо Киров и Иван Лечев. Енергичната DARA ще се окаже блокирана от "милите си колеги", но това няма да попречи най-желаните гласове да избират нейния отбор, а Галена няма да разпознае гласа на участник, който познава от години, и ще бъде изненадана от срещата си с него и избора му на песен.
Предстоящият епизод на "Гласът на България" ще предложи истински екшън за зрителите с най-неочаквани истории и изпълнители.
Сред част от участниците, които ще стъпят на сцената са: Александър Маринов-Компира, оригиналният изпълнител на шлагера "Стари рани" в дует със Софи Маринова, смела украинка, избягала от ужасите на войната с емоционален разказ, който ще завърши с поклон към българския народ и вълнуващо изпълнение на психолог, роден в Перу, който ще разгорещи страстите с известен латино хит.
Двама влюбени ще се изправят изненадващо един срещу друг в шоуто, а вокален педагог ще изпълни мечтата си да се "завърне" към истинската емоция от живото изпълнение на сцена под съпровод на страхотния бенд на "Гласът на България".
Качествени гласове, които вече са били на голямата сцена на шоуто или са покорили други музикални формати, ще си припомнят тръпката от нея и ще се явят още по-смели и готови за победа, а съвсем млади, брилянтни гласове ще заблестят за първи път в шоуто по bTV. Зрителите ще чуят и Донко Марков, който в края на последния епизод бе изненадан, докато гледаше в публиката, че ще вземе участие в музикалната надпревара.
Следващият уикенд епизодът на "Гласът на България" ще се излъчи по изключение в събота, на 1 октомври, в деня преди парламентарните избори./show.blitz.bg

Публикувана на
24 Септември 2022 година