Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Седесари от цял Пловдив, кога, ако не тази неделя, кой, ако не Тони!

„Да си спомним младостта от преди 30 тодини, когато под тепетата звучаха песните ни .“Комунизмът си отива” на Васко Кръпката и “Подуене блус бенд, “Развод ми дай” на Асен Гаргов, „Времето е наше“, “Неам нерви” на Милена Славова и “Ревю”, “Последен валс” , “Аз не съм комунист ”на Кирил Маричков и “Щурците”. Пак да ги запеем!“, призовава всички седесарите кандидат-депутатката от СДС в градската листа на ГЕРБ-СДС Тони Симидчиева. „Нека за нас 2 октомври бъде като Син Великден, да възкресне синята идея!“, вдъхновени я подкрепят те.

Динко ПЕТКОВ


„Аз не съм комунист и никога няма да бъда. Аз не съм нихилист и никога няма да бъда. Аз не съм антихрист и никога няма да бъда. Аз съм просто човек! „ припява още от сега останалата вярна на СДС Илияна Василева. Просълзена от спомените за многолюдните пловдивски сини митинги.
„Аз не съм бюрократ и никога няма да бъда. Аз не съм технократ и никога няма да бъда. Аз не съм тарикат и никога няма да бъда. Аз съм просто човек.!“, включва се и нейният син, студент в Музикалната академия.
„Хайде, пак да бъдем заедно, не сме загърбили Лъвчето ни, нали! Да гласуваме с душата си! С бюлетина № 24, но префенциално със 110 за Тони Сидидчиева! Нашето момиче! Винаги е била със СДС. Винаги!“, все едно отново е на син митинг приканва съмишлениците си Тодор Спасов, изхранващ семейството си с малко магазинче в ЖР „Тракия“.
Тони Симидчиева днес е лицето на СДС в Пловдив. Така я знаят. Ресторантьор, предеседател на Регионалната занаятчийска камара, меценат, пловдивчанка с грижа за града. Майка на 3 деца. Описваща себе си с две думи "Обичащ човек".

Публикувана на
25 Септември 2022 година