Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Как ще изглежда пътуване с кола в бъдещето

Volkswagen Group разкри първите изображения и подробности за изцяло нова своя развойна разработка, наречена GEN.TRAVEL, с помощта на която от групата отправят поглед в бъдещето на мобилността.
Студийната разработка Volkswagen GEN.TRAVEL, която ще бъде представена официално по време на Chantilly Arts & Elegance близо до Париж на 24 септември, е определена от компанията като IEV (Innovation Experience Vehicle) с идеята за автомобилната мобилност от следващото десетилетие, използва изцяло електрическа система за задвижване и разполага със система за автономно управление от Ниво 5, което не изисква каквато и да било намеса от страна на човек за реализирането на пътуването, пише auto-press.
Интериорът на футуристично изглеждащата разработа е модулен, като във вътрешността, според изискванията, могат да бъдат формирани различни по предназначения условия- такова за работа, за семеен транспорт, за развлечение и дори за кратка (или не чак толкова) дрямка.
"GEN.TRAVEL ни дава възможност да надзърнем към пътуването на бъдещето", споделят от Volkswagen Group Design.
"Тя ни Показва ни как ще изглежда автономното управление в бъдеще. GEN.TRAVEL въплъщава визионерския дизайн на бъдещето за мобилността на утрешния ден. Ефективното формиране характеризира изключително отличителния дизайн.
- Така в ерата на техническо съвършенство и практически неограничени възможности „формата следва функцията“ се превръща в „формата следва свободата“. Автомобилът ще бъде не само по-добър, но и по-вълнуващ от всякога". /блиц

Публикувана на
25 Септември 2022 година