Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Нови герои в „Опасно изкушение“

В „Опасно изкушение“ главната роля напусна само Берк Октай, а останалата част от екипа от миналия сезон се запазва. Еда Едже, Шеввал Сам, Мурат Айген и Биран Дамла Йълмаз отново ще са в центъра на събитията. Въпреки, че снимките на новия сезон започнаха миналата седмица, очаква се скоро той отново да се появи на екраните.
Сценаристите Мелис Чивелек и Зейнеп Гюр направиха много промени в историята. Сериалът ще включва два нови героя. Бекир Аксой и Едже Оздикичи ще добавят ярки нюанси към сюжета. Благодарение на прескачането във времето, сценаристите имат чудесна възможност да преработят всичко по нов начин. Тази стратегия вече е използвана няколко пъти в поредицата. В резултат на това, съотношението на героите се променя и историята се обогатява с двама нови герои.
След двегодишно прескачане във времето героят Доган, хвърлен в затвора заради Йълдъз и нейните планове за отмъщение, ще открие шестия сезон. Йълдъз, която стана ръководител на холдинга, вече има дъщеря Джейлян в живота си. Сцените майка-дъщеря станаха акценти в последния сезон на сериала. Бекир Аксой, който влиза в историята като Енгин се сближава с Ендер, изигран от Шеввал Сам, и внася много нови разработки в сериала. /труд

Публикувана на
25 Септември 2022 година