Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Двуженец ли е Сашо Кадиев!? Още обичал пловдивчанката

Двуженец ли е Сашо Кадиев? Това се питат виделите го да интимничи с бившата си половинка пловдивчанката Таня Тончева. Случката се разиграла на морето, където синът на Катето Евро стопанисва две каравани – една за него и настоящата му половинка Ивелина Чоева, а друга за дъщеря му Кати и изоставената уж от него жена.
Една от вечерите, когато Чоева имала работен ангажимент в София, Сашо купонясвал в компанията на танцьорката Таня и двамата изглеждали така, сякаш никога не са се разделяли.
„Отношенията им никак не приличаха на приятелски, нито на бивши. Бяха си прекалено близки. Направо не повярвах на очите си и се зачудих дали още е с Ивелина и дали не се е върнал при Тончева. Оказа се, че официално си е с Чоева, но още не мога да асимилирам това, което видях” – коментира пред очевидец.
В актьорските среди е честа практика мъже и жени да спят по приятелски, без чувства и ангажименти. Преди време Кадиев призна, че има две жени. „Аз имам две половинки и едно дете. Караваните на морето вече станаха две” – изцепи се без капка срам. Сашо го каза къде на шега, къде на сериозно.
Синът на Катето Евро не крие, че много обича Ивелина и е щастлив с 24-годишната моделка. Красавицата пък го обожава и е готова на всичко за него. Влюбената Чоева непрекъснато го глези с подаръци, вечери и почивки на нейни разноски. Кадиев оценява това, но явно е доста близък и с бившата си половинка, което най-вероятно не се нрави особено на моделката.
„Едва ли на Ивелина ще й стане приятно ако разбере колко са си близки с Таня или ако ги види полуинтимни, каквито бяха на морето в нейно отсъствие” – коментират близки до 39-годишния актьор. Според негови колеги обаче Сашо е останал много близък с Таня след раздялата им, без обаче да е интимен с нея. /хотарена

Публикувана на
25 Септември 2022 година