Архив на публикациите

Рапърът 50 Cent се връща у нас

Рапърът 50 Cent, който миналата година бе у нас за снимките на „Непобедимите 4“, ще се завърне отново във филмовите студия на „Ню Бояна“ на 9 октомври, за да представи най-големите си хитове на модно ревю, билетите за което са на цена 500 евро, или 980 лв.
Шефът на Киноцентъра обяви в личния си профил във Фейсбук за визитата на звездата и си пусна кадър с хората, обучаващи се в центъра за професионално обучение на кадри за киноиндустрията Film Forge.
„Бих искал да обявя специално сътрудничество между FilmForge и Code Fashion TV с подкрепата на фондация „Америка за България“. Ще бъдем домакини на 50 Сent тук в NuBoyana Film Studios след невероятно модно шоу. 30 млади бъдещи балкански дизайнери ще имат възможността да представят работата си пред купувачи от цял свят.
Денят ще бъде изпълнен с песни, танци, невероятно представяне на подиума в нашия романски сет, последвано от концерт. Благодарим на всички за подкрепата досега и се надяваме да се видим скоро. Следващият ни кръг от ученици ще работи по самото събитие“, написа Лернер, а по-късно стана ясно, че общо 30 дизайнери ще се включат в събитието. /блиц

Публикувана на
25 Септември 2022 година