Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

„Подло същество, гадина, злобна и гнила душица!“

И новият сезон на "Игри на волята" предлага солидно количество интриги, сплетни и удари под кръста, както обикновено се случва в риалити форматите. Този път под прицел е спортистката Елица, която си навлече жесток хейт в мрежата с поведението си.
"Тази Елица е срам за всички спортисти. Спортистите трябва да дават пример. А тя показва само егоизъм, да не говорим, че на последната игра се смееше нагло и се опитваше да дразни Касим. Не й прави чест. Изобщо... много подло същество".
"Тази Елица е злобна и гнила душица! Можеше да се откаже, за да отсъпи победата на Касим, вместо да говори за храна през цялото време Гадина! Вънка!"
"Малко се оливате с хейта по Елица. Направо ги смаза на играта. Говорила била за храна. Е, и? Психоатаките са част от играта. Ралица, като им вре пици в муцуните като са най-прегладнели не съм чул да я храните", са само малка част от коментарите в социалната мрежа след петъчното издание на формата. Една от основните причини за масовото недоволство е поведението на Елица по време на едно от състезанията.
27-годишната варненка, която е олимпийски медалист и има бронзов медал по борба в Рио де Жанейро през 2016-та, май сериозно прекалява с изказванята и претенциите, но да видим дали това не е част от стратегията й./show.blitz.bg

Публикувана на
26 Септември 2022 година