Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Отварачката нарушава закона

Мара Отварачката смело гази закона с шофиране със затъмнени предни и задни стъкла, забеляза репортер „Уикенд“, който засече дребното миньонче из софийските пътища. Чалга дивата гордо шпори джип Ауди RS Q8, който е изцяло с тъмни прозорци. Тя нарушава чл. 105 от Закона за движение по пътищата, където се казва следното: „Забранява се ограничаване на видимостта през челното стъкло и през предните странични стъкла на автомобила, осигуряващи видимостта на водача към пътя, както и намаляване на прозрачността им”.
Незаконното затъмняване на стъкла като на Мария е грубо нарушение и колата й трябва да бъде спряна от движение, но най-вероятно заралийката минава пред полицаите с някой автограф или бакшиш от 20 до 50 лева за почерпка.
Наскоро брюнетката се похвали и със „златните“ си номера. Мъжът на Отварачката – Мирослав Соколов, по прякор Миро Дзвера, е броил 15 бона за регистрационни табели с еднакви номера, които се получават след предварително подадено заявление в съответната служба и заплащане на такса от 7500 лв. С придобивката се похвали самата изпълнителка на ретро хита „Спомен“. В профила си в инстаграм певицата сподели снимка на семейния автопарк. Регистрационните табели и на двете коли са абсолютно еднакви и са съчетание от буквата М и числото 2, което е свързано с имената на двойката – Мария и Миро и любимото им число.хотарена

Публикувана на
26 Септември 2022 година