Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Наеха певица на сватбата на бившия й, как тя му отмъсти

Американската певица Александра Стар намери изтънчен начин да отмъсти на бившия си любовник, който и е изневерил, пише bg-voice.com.
Стар заедно с групата и са били ангажирани да пеят на сватба в края на август. Певицата се съгласила, но когато излязла на сцената, разбрала, че младоженецът е бившият и партньор.

Тя имала връзка с него в продължение на пет години, а впоследствие разбрала, че той и изневерявал. В резултат на това мъжът отишъл при друга и сега се женел за нея.
Първоначално певицата била объркана и е започнала да пее трогателни любовни песни, а след това преминала към композиции за изневярата и предателството.
Тя призна, че и е било приятно да види шокираното лице на младоженеца и разстроената му булка. Влюбените е трябвало да изпълнят първия си сватбен танц, но появата на Стар на сцената променило тези планове.
Певицата сподели тази история с последователите си в TikTok. Много коментатори не повярваха в истинността на случилото се и заподозряха Стар в измама в името на PR.

На видеото се вижда как двойката танцува на песента „All of Me“, която бавно се сменя в „Before He Cheats“.
Втората част от видеото е събрала над 2 милиона гледания. След като свършва с песента, Стар плиска вода в лицето на бившия си, бута го и си тръгва.блиц

Публикувана на
27 Септември 2022 година