Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Джена ще е!

Плакат на най-видната снаха на Катуница Джена се появи изненадващо до афишите на кандидати за народни представители на ГЕРБ, ДБ, БСП и ИТН. А народът ликува и иска певицата в следващия кабинет.
"Изборът не е богат. Джена ще е", заканиха се български граждани. Но влиза ли в политиката Джена и защо нейното лице се нареди до афиши на водещи политически фигури?!
Рекламен плакат за предстоящо участие на Джена бе залепен до афиши на кандидати за народни представители. Някой по-наблюдателен веднага е щракнал видяното и снимката вече няколко дни обикаля социалните мрежи и трупа последователи.
Наш репортер потърси Джена за коментар. "Нямам амбиции да влизам в политиката. Всеки трябва да прави това, което може най-добре. В моя случай това е музиката - не мога да живея без да пея. Интересувам се и следя какво се случва в страната и по света. На 2 октомври ще гласувам за по-добро бъдеще на страната ни и апелирам всички да отидат до урните и да дадат вота си", заяви изпълнителката на летния хит "Пияни нощи". блиц

Публикувана на
28 Септември 2022 година