Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Кандидат-кметицата от Момин проход взела съгласието на мъжа си и децата им да се снима във филми за възрастни

Бившата кандидат-кметица на Момин проход Диана Габровска, чиито голи снимки взривиха интернет пространството по време на предизборната кампания през 2019 г, се впуска официално в индустрията с филми за възрастни. Тя вече е заснела първия си филм в Гърция. Има договор за още 5 сцени.
Снимките са се провели през лятото в един от курортите в южната ни съседка. Във видеото е в интимни сцени с жена. Премиерата на горещата лента ще е в понеделник. Сцената продължава 20 минути.
До последно, в деня на снимките, мислела, че ще се откаже. Тя е омъжена, а съпруга й Тони застава плътно зад нея, дори е пътували заедно до Гърция. Голата кандидат-кметица разкрива, че е разговаряла с децата си за това и ги е уведомила, че мама ще се снима в по-особени филми. "Като пораснете, ще ме разберете - това им казах. Исках да го научат от мен, а не от други хора", коментира Диана Габровска.
„Търсена съм, желана съм, мисля, че мога да направя добра кариера. А и фактът, че си заставам с името, а не с някакъв псевдоним, красноречиво говори за това", заявява тя.
Следващите й сцени ще бъдат с двама мъже. Снимките ще са през октомври. Те ще бъдат реализирани в чужбина, тъй като в България това се оказва незаконно. Не уточнява какъв е бил хонорара й. Доверява само, че парите си заслужават.
На този етап ще остане да живее в България, но ако има много хейт срещу нея, планира с мъжа си и децата да се преместят в чужбина. "Не се срамувам от това, което върша. Други неща са срамните, например корупцията. Не крада от никого, просто работя, за да издържам себе си и децата си!", отсича тя. лупа

Публикувана на
28 Септември 2022 година