Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Хю Джакман се завръща

Феновете на супергероите ликуват, защото любимият Хю Джакман се завръща към емблематичната си роля на Върколака в Дедпул 3, като австралийският актьор ще си партнира с Райън Рейнолдс, който играе героят в червено.
Рейнолдс обяви новината в страниците си в социалните мрежи и пусна видео, в което разкри, че Хю Джакман се е съгласил да повтори ролята си на Върколак за Дедпул 3. Видеото също така потвърждава, че дългоочакваният филм е официално планиран да излезе по кината на 6 септември 2024 г.
Първите два филма за Дедпул са продуцирани от 20th Century Fox преди студиото да бъде придобито от The Walt Disney Company.
Deadpool 3 е първият филм от поредицата, чието действие се развива в кинематографичната вселена на Marvel.
Кевин Фейги от Marvel вече разказа за вълнението си от Deadpool 3 и възможността да работи с Ryan Reynolds.
„Това е много различен тип герой в кинематографичната вселена на Marvel, а Райън е природен талант и е просто страхотно да го видим как вдъхва живот на този герой“, каза Фейги.
По-късно Рейнолдс публикува кратък клип в който опитват да обяснят как Върколака е жив, след като в последния филм Логан той умира.
Раян тръгва да обяснява, че действието в Логан се развива през 2029 и че няма да пипат нищо от филми. След това се пуска музика, която не им позволява да спойлнат филма.
Накрая на клипа благодарят на Кевин Фейги, който е президент на Marvel Studios и основен продуцент на франчайза на Marvel Cinematic Universe.телеграф

Публикувана на
29 Септември 2022 година