Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кой как ще я кара в петък

Видяна: 7180 пъти

Овен
Ден на пробив в посока на личните ви интереси. Може да осъществите полезни връзки, да уредите заминаване, учене и работа в чужбина, както и финансиране по спонсорски проекти. Ден на откровение за правилната посока отговаряща на личната ви мисия, на убежденията и желанията ви. Може да убедите някой да ви съдейства. Явете се на конкурси. Ден на важни интуитивни прозрения.
Телец
Ден на принципната политика, всичко се променя, нещата си идват на мястото. Осъществете полезни връзки, преговаряйте, разберете се по спорните въпроси и подновете договори за работа и доставки. Пътувайте и на място се запознайте с условията, които се предлагат. Уредете и работа към чуждестранна фирма. До обед не се ограничавайте в храната, няма да напълнеете.
Близнаци
Луната навлиза в знака на опозицията ви Стрелеца. Мислите и действате с по-далечна перспектива, което няма да се хареса много на близките и любими хора. Едно заминаване в чужбина ще донесе раздели и раздалечаване. Може да откриете истинския смисъл на отношенията си с близък човек и да промените решението си. Ако мислите за някого непременно му се обадете.
Рак
Денят е добър за сделки, за преговори и покупко-продажби на границата с риска. Някой ще направи своя търговски удар, а друг ще пренасочи сили и вложения в печеливша посока. Водете принципна политика, преговаряйте с фирми от страната и чужбина и търсете начин да се внедрите в престижна пазарна ниша. Не е ден за ограничения и диети, колкото и да изядете няма да напълнеете.
Лъв
Един от силните ви дни, стига да се засилите и да прескочите трапа на нерешителността и мързела. Може да получите предложения от две места и да се отворят няколко възможни позиции за работа и сътрудничество. Ден на откровение за правилната посока и избор. Действайте активно, навлизате в силен и творчески период и в предстоящия уикенд може да свършите много добра работа. Действайте.
Дева
Ден на уединение и смирение. Луната навлиза в Стрелец. Хора от чужбина ще се обаждат и ще опитат да определят приоритетите ви. Лесно се разграничава важното от това, което може да се отложи във времето. Водете преговори с партньори и колеги от чужбина, чакайте изгодни предложения. Днес може да разберете нещо, за което сте се досещали, но още не сте вярвали, че е възможно.
Везни
Денят ще предложи нови варианти за работа и живот. Подновявате и връзки с чужбина, а някой вече работи и учи с осигурена заплата и стипендия. Може да се подпишат нови договори и да се удължи престой. Ще намерите търсените варианти за окопаване в желаната позиция и за уреждане на изгодни сделки. Ден на подадените ръце, приятели ще помогнат и вие ще направите нужните жестове.
Скорпион
Днес гледате далече напред, а това може да ви попречи да видите ставащото редом до вас. Не се залисвайте в странични разговори, ако ситуацията изисква вашата намеса и принципна позиция. Намерете време за посещение на важните обекти и лични придобивки. Съчетайте полезното с приятното. Ако неочаквано колата угасне на дадено място, ще намерите нещо търсено отдавна.
Стрелец
Луната навлиза в Стрелец и до вечерта сключва брилянтни аспекти с Юпитер от Овен. Може да се постигне напредък в дела и преговори и да се уреди болезнен спор. Юридическата ви позиция е силна, подпишете нови договори или уредете допълнителни клаузи към старите. Ще получите предложения и от чужбина, а някой вече готви пътуване, учене или работа в чужда фирма.
Козирог
Не се ограничавайте във връзките и в храната. Колкото и да изядете на закуска и обед няма да ви качи килограмите. И срещите от този ден са полезни и определящи нови насоки за бъдещето. Сключените договори ще са перспективни, а работата, която свършите ще ви отвори нови хоризонти или път в чужбина. Бъдете активни и принципни и ще получите най-добрите оферти.
Водолей
Всичко предприето в този ден може да стане отправна точка за бъдещите ви успехи и лична реализация. Може да ви се предложат качествени договори, някой ще получи и чаканото повишение. Творческата ви активност достига високи нива. Представете проектите си, кандидатствайте за странично финансиране. Може да получите подкрепа и одобрение и от чуждестранни фирми.
Риби
Ден за уединение и смирение. Не е време за недоволство и протести. Някой ще си събере багажа решил да напусне страната, която не му дава шанс за развитие. Навлизате в труден тридневен период, в който ще се наложи да се откажете от някои придобивки и да си кажете точните думи. Тази вечер не споделяйте свои и чужди тайни. Приемайте нещата такива каквито са.
telegraph.bg

Публикувана на
30 Септември 2022 година