Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Снимат втори сезон на „И просто така“

Производството на втория сезон на сериала "И просто така" стартира официално. Новината беше споделена в социалните мрежи от главната звезда на сериала Сара Джесика Паркър и членове на творческия екип, които веднага след прочитането на сценария публикуваха като бонус снимки на заглавните страници.
„И просто така“ е продължение на хитовия сериал „Сексът и градът“. Освен Паркър, която изигра нюйоркската експертка по мода Кари Брадшоу, Кристин Дейвис (Шарлот Йорк) и Синтия Никсън (Миранда Хобс) ще се завърнат в познатите си роли. В допълнение, актьорският състав включва Евън Хендлър (Хари Голдънблач) и Сара Рамирез, която въплъти небинарния комик Че Диас в първия сезон. От актьорския състав на оригиналния сериал, Джон Корбет се присъедини към продължението миналия месец, играейки Ейдън Шоу в оригиналната поредица, дългогодишната любов на Кари.
Мнозина смятат, че Корбет ще заеме мястото на опетнения Крис Нот. В началото на първия сезон Нот попадна в заглавията на скандалната хроника поради обвинения в тормоз.
Шоурънър и изпълнителен продуцент на проекта, както и преди, е създателят на "Сексът и градът" Майкъл Патрик Кинг. Все още няма информация за сюжета и датата на излизане на HBO Max, но може да се предположи, че продължението ще се появи през първата половина на 2023 г. /труд

Публикувана на
02 Октомври 2022 година