Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какво ни очаква през новата седмица

Овен
През тази седмица събитията ще се развият в благоприятна за вас посока и внезапно може да се появят нови перспективи в кариерата ви. В сряда се опитайте да бъдете по-внимателни към дребните неща и да не отказвате помощ на приятелите си. В работата не поемайте всичко върху себе си, потърсете помощник. В петък съдбата ще предложи да поемете премерен риск и ще ви помогне да успеете. През почивните дни направете едно приятно бягство на непознато място.
Телец
През тази седмица ще бъдете особено добри в работата си, най-вече в частта по съставяне на планове и отчети. Детайлите ще изплуват по-ясно от всякога и изпипани до най-малкия детайл. Каквото и да правите действайте в тясно сътрудничество с екип от съмишленици. Пътуванията, които се падат тази седмица ще бъдат успешни. Философското разбиране за живота и спокойствието, дори в трудни ситуации, ще ви позволи да постигнете блестящи резултати.
Близнаци
През тази седмица ще успеете безопасно да разрешите проблема, който ви мъчи от дълго време. Ще почувствате, че животът ви се подобрява, че успявате в плановете си. Ще намерите изход дори в конфузна ситуация и с това ще спечелите уважението на вашите колеги. В личния ви живот ви очакват романтика и сбъднати мечти. В здравословно отношение нищо няма да ви притеснява, така че смело се заемете със спорт.
Рак
През тази седмица ще имате възможност за изяви в кариерата ви. Все пак внимавайте с новите съблазнителни проекти, те могат да ви отклонят от основния ви път. Във вторник ви очакват успешни преговори и делови срещи, като и разрешаването на правни въпроси. Като цяло седмицата ще ви донесе добро настроение, интелектуален подем. Вдъхновението ще е навсякъде около вас.
Лъв
През тази седмица умението да анализирате и да подреждате нещата ще бъде задължително, за да постигнете желания успех. Препоръчително е да наблюдавате внимателно действията на вашите подчинени и бизнес партньори. Сега те могат да направят много грешки, които ще трябва да изчистите. Опитайте се да говорите по-малко и да действате повече. Не пришпорвайте нещата в личната сфера. Времето за промени още не е настъпило.
Дева
През тази седмица вашето мото ще бъде да слушате повече и да говорите по-малко. Ще трябва да потърсите на помощ своята интуиция и мъдрост. Сега ще трябва да проявите гъвкавост в постоянно променящите се ситуации. Задачата ви е да се научите да управлявате емоциите си. Препоръчително е да се опитате да балансирате работното време и това, посветено на дома и семейството. В края на седмицата не позволявайте на близките да се месят в делата ви. Позволете си кратка почивка.
Везни
Седмицата ще премине в спокоен ритъм, освен ако разбира се по собствена инициатива няма да си създадете излишни проблеми. Опитайте се да изчислите реалистично силите си и да не поемате допълнителна работа и тежки задължения. В петък остроумието ще ви позволи да видите текущата ситуация от другата страна и да намерите оригинален начин за решаване на проблемите.
Скорпион
Тази седмица ще бъде успешна, без много проблеми и усложнения. Понеделник е продуктивен за решаване на важни задачи, свързани с търговия. Помислете за разширяване на обхвата на вашите таланти. В сряда ще ви бъде предложено повишение или нова работа, която е по-добре платена. В петък е по-добре да решавате домашните проблеми веднага. Не ги оставяйте да се усложнят.
Стрелец
През тази седмица, ако се стегнете, ще успеете да направите скок в кариерата си. Във вторник са вероятни важни преговори и нови бизнес партньори. Трябва обаче основно да разчитате на себе си. Сега наистина можете да постигнете всичко със собствени усилия. В сряда и четвъртък не давайте обещания. При сегашното темпо на работа ще ви е трудно да ги изпълните. Няма да е толкова лесно да осъществите всичките си планове в петък, но с повече решителност и постоянство е възможно.
Козирог
През тази седмица е най-добре да се въздържате от прекомерно силни желания, независимо от сферата на дейност. В работата сега не е моментът да влизате в конфликт, по-добре е да се адаптирате към обстоятелствата. Кратките пътувания във вторник ще бъдат успешни и ще ви запознаят с много интересни хора. Възможни са примамливи предложения от интимен характер. През втората половина на седмицата около вас може да бушуват страсти, опитайте се да ги потушите. Почивните дни е най-добре да прекарате у дома.
Водолей
Сега е моментът да се заемете изцяло с работа Опитайте се да си поемете повече въздух и да се посветите на по-творчески дейности. Във вторник може да ви обхване внезапен пристъп на безпокойство. В петък е по-добре да се въздържате от активна дейност. Бъдете по-взискателни в контактите. В неделя вашето спокойствие и миролюбие ще изгладят острите ъгли във важни отношения.
Риби
През тази седмица не предприемайте особени рискове. Движете бързо и умно, но не поемайте допълнителни отговорности. Отношенията ви с любимия човек са във възход и това ще ви направи особено щастливи. Много вероятно е да получите и признание в сферата, в която се развивате. Потърсете съмишленици за ваша нова идея. През почивните дни посетете планината и направете една дълга разходка.
Actualno.com

Публикувана на
03 Октомври 2022 година