Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Майли се сдърпа с баща си, залюбил се с нейна връстничка

Били Рей и съпругата му от почти три десетилетия, 55-годишната Тиш Сайръс, подадоха молба за развод през април т. г., като се позоваха на „непреодолими различия“.
По това време беше съобщено, че двойката не живее заедно от най-малко две години.

Според слуховете Били Рей се е отчуждил от голямата си дъщеря – попзвездата Майли, която не одобрявала младата любовница на баща си.
За Firerose се знае само, че се е преместила да живее в Лос Анджелис, за да преследва кариера на певица, когато е била едва 19-годишна.
През последните месеци тя редовно споделя свои снимки с Били Рей в личния си профил в Instagram, като на последната им снимка тя носи голям диамантен пръстен на безимения си пръст.
Източник, близък до Сайръс, казва пред The Sun: „Били е по-щастлив, отколкото е бил от доста дълго време насам. Имаше проблеми в брака му с Тиш от поне едно десетилетие. Нещата помежду им бяха приключили известно време преди да го обявят официално през април“.
Източникът добавя, че решението на Били Рей да продължи с живота си в романтичен план толкова бързо след развода си с Тиш, не се приема добре от Майли. „Има известно напрежение между него и Майли, което е тъжно да се види, но всички се надяват, че двамата ще могат да го преодолеят достатъчно бързо“.
По-рано този месец се появи статия, в която се твърдеше, че Майли и Били Рей, които станаха световни суперзвезди в сериала на Disney Channel „Хана Монтана“, са се скарали след развода.
Наскоро двамата престанаха да се следват един друг в Instagram, което е публичен знак за тяхната вражда.
„Майли иска мир, но тя не е съгласна с някои неща, които направи баща ѝ. Това наистина ескалира и те не са в добри отношения“, казва източник пред британския вестник.
„Имаше разменени обиди за случилото се към края на брака на Били и Тиш. Те очевидно виждат нещата по много различен начин. Нито един от тях не е готов да предложи извинение на другия към момента. Останалата част от семейството се надява, че всичко ще приключи скоро и двамата ще могат да се помирят“.
Колкото до Тиш, тя твърди в молбата си за развод, че двойката е живяла в отделни жилища и не е „съжителствала като съпруг и съпруга за период от повече от две години“.телеграф

Публикувана на
04 Октомври 2022 година