Новина от категория Интимно
Архив на публикациите

Кои части на мъжкото тяло възбуждат жените

Мъжете винаги с удоволствие обсъждат женското тяло, но, за разлика от тях, жените обикновено мълчат за предпочитанията си към мъжката фигура. Но това не означава, че нямат такива. Нека видим какво в мъжете им харесва толкова много, че предизвиква настръхване, лудо желание и „изключване“ на мозъка, пише flagman.bg.
Рамене и ръце до китката
Широките рамене и силните ръце са в основата на мъжката фигура. Но това не означава огромни бицепси. Повечето момичета харесват жилави ръце. И особено частта от лакътя до ръката, много по-широка, отколкото при жените, покрита с косми и големи вени.
Мъж, който е запретнал ръкави или напълно съблечен до кръста и работи, е много по-секси от този, който просто се перчи на плажа. Когато е зает с нещо, дамите могат тайничко да го разгледат по-подробно.
Ръце и пръсти
Огромните длани и пръсти неимоверно вълнуват жените. Ако мъжът е привлекателен за една дама, тя веднага си представя как той я прегръща и притиска с тези ръце. И колкото по-груби изглеждат ръцете, толкова по-вълнуващо е. Но в никакъв случай не трябва да са мръсни и с неизрязани нокти.
Когато сте заедно, сложете нейната ръка върху вашата. Контрастът между ръцете ви ще засили ефекта. Жената ще се чувства като малка и беззащитна жена до силния мъж.
Гръб
Подобно на ръцете и раменете, гърбът изглежда страхотно, когато мъжът работи. Лопатките се движат, мускулите се свиват. Самата форма, правилна от гледна точка на физиологията, на мъжкия гръб е много привлекателна за жените.
Както и при жените, атрактивна е извивката в долната част на гърба.
Торс
Един леко релефен торс е магнит за жените и те мечтаят да прокарат ръка по него.
Очи
Когато една жена е безмилостно влюбена и горяща от страст, тя ще вижда само очите на мъжа. Способна е да се удави в тях. Нищо чудно, че в мюсюлманските страни се смята за обида да погледнеш неомъжено момиче или чужда жена право в очите. Защото в очите се чете всичко без думи.
Устни
Когато една жена мисли за интимност, погледът ѝ неволно пада върху устните на мъжа. И си мечтае той да я целуне. Мъжките устни, макар и по-остри, също изглеждат чувствени за жената.
Задни части
Добре развитите задни части са признак на сексуална активност. Но те не са толкова важни, колкото другите неща в списъка.
Да обобщим
Жените също обичат с очите си, но само след като са преценили духовните качества на партньора. Ето защо жените рядко обръщат глава след красиви мъже. Едва след като го харесат като цяло, те започват да го разглеждат в детайли. Дамите си имат различни фетиши. Някои са луди по напомпани кореми, други по тънки, музикални пръсти, но в по-голямата си част те обичат мъжете в тяхната цялост, барабар с всичките им недостатъци

Публикувана на
05 Октомври 2022 година