Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Буба полицайката залята от оферти

Попрецъфтялата палавница от Шесто районно в столицата Любка Гечева може да излезе печеливша от скандала с дрогирания килър Димитър Любенов. Парцалесата с полицейска карта е временно отстранена от работа, но за сметка на това си спечели огромен брой обожатели и ако остане на свобода, има с кого да прекарва скучните делнични нощи.
За разлика от своята колежка Симона, грижила се за безопасността на наркодилъра Георги Семерджиев, Любка не се сети или не успя да изтрие бързо профилите си в социалните мрежи. Страниците, изпълнени с предизвикателни снимки на поувисналото й, но добре изпечено тяло, събират безпрецедентен брой мераклии, а фотосите й имат повече коментари от тези на Андреа и Галена, взети заедно.
"Бубе, ела да ме охраняваш нощем. Приготвил съм ти голяма, дебела палка" - подобни закачки изобилстват под постовете й. Трима смелчаци, които директно предлагат брак на 37-годишната бръмчалка.
От публикациите на самата Любка Гечева в социалните мрежи е очевидно, че на Околовръстното не е взела първите си 200 лева. Само по снимките й от тази година се вижда, че е открила морския сезон още през зимата с екскурзия до остров Кореду на Малдивите. През пролетта е била в турския курорт Анталия, а през лятото е имала турове в Северна Гърция и по Черноморието. Освен страстта си към пътуванията, не крие и тази към чалгата и техно музиката, както и към фитнеса и хранителните добавки.лупа

Публикувана на
07 Октомври 2022 година