Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Защо уволниха охранител от „Фермата“

Охранител на "Фермата" пострада жестоко заради непростим гаф на две от най-силните жени в предаването. От продукцията уволниха мъжа, след като шампионката от шестия сезон на предаването Веселка и рускинята Альона погазиха правилата в стопанството.
Малко преди обяд претендентките за приза от 100 000 лева отишли при охранителя под предлог, че имат проблем с електропастира. От дума на дума успели да го убедят да им даде цигари, защото им се пушело. По договор обаче, участниците в предаването нямат право да контактуват нерегламентирано с външни лица, нито да да получават информация или материални придобивки от тях.
След „акцията“ на Веселка и Альона от продукцията моментално се намесили, а охранителят бил уволнен. „Чувствам се много виновна! Срамувам се от себе си! Изядохме му хляба на човека!“, разтрепери се бившата конярка от село Борима след драматичната развръзка. Многодетната майка се притесни, че заради неразумното й поведение мъжът е останал без работа и че тя е дала лош пример на децата си. За разлика от нея, Альона не се разкая.
След издънката на двете участнички всички риалити герои бяха лишени от тютюн за три седмици. Очаквано, наказанието предизвика гняв в редиците им.блиц

Публикувана на
07 Октомври 2022 година