Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Неуспял за втори път кандидат-депутат танцува по хит на Джо Кокър

Кандидатът на "Възраждане" Емил Янков от Пловдив за втори път не успя да влезе в парламента, но вместо да увеси нос, реши да се покаже като бохем и да демонстрира предизвикателно поведение, като разкърши снага, танцувайки
До последно спорът в града бе кой ще вземе 11-ия мандат. Той обаче отива при ДПС, а не при "Възраждане". Така и партията остава само с един депутат от 16 МИР - водачът на листата Ангел Георгиев.
Името на Янков стана известно още в миналия парламент. На изборите през ноември за 47-ия парламент, както и сега, той бе втори в листата. Но тогава водач бе Елена Гунчева и влезе в парламента.
По-късно с лидера на "Възраждане" Костадин Костадинов се скараха, а тя обяви 11 причини, заради който напуска партия, включително това, че всички пари, които получавала като депутат за сътрудници и офиси й били вземани, не й бил отчитан и членският внос и др. Гунчева обаче заяви, че напуска партията, но отказа да напусне парламента, като обясни, че не иска след нея в парламента да влиза Янков, който бил "таксиджия".
Янков остана извън парламента и след тези избори. В социалната мрежа Туитър обаче се появи видео, на което той танцува на популярната песен на Джо Кокър - You can leave your hat on. Изглежда това, че няма да влезе в парламента, не е успяло да помрачи настроението му.лупа

Публикувана на
07 Октомври 2022 година