Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои неделя е рисков ден

Видяна: 6180 пъти

Овен
Един от тежките ви и рискови дни до края на годината. Не вярвайте на всичко, което ви кажат и предложат. Лош ден за сключване на брак и на всякакви обвързващи договори. Със сигурност единият ще настъпи и използва другия. Връзките са неравностойни, има несподелени тайни, а споделените влачат след себе си низ от неприятни разкрития. Лесно ще ви излъжат и вкарат в схеми.
Телец
Съветът на деня е да не си играете с огъня на страстите и амбициите. Лесно се попада в капани. Всеки компромис ще ви товари с допълнителни отговорности и разходи в бъдеще и ще става причина за конфликти у дома и на работното място. Всичко да се подлага на строга проверка. Днес и рекламите подвеждат, а нечии хвалби може да ви накарат да подцените собствените си възможности.
Близнаци
Ден на мрежата, капаните са навсякъде. И сключените бракове ще са капан за някой наивник. Старайте се да не влизате в обвързващи и задлъжняващи връзки. Нищо не обещавайте и не влизайте в нова среда, особено ако срещате информационно затъмнение. Днес нищо не е такова каквото изглежда, каквото се предлага и декларира. Постойте край огън, прочистете мислите и душата.
Рак
Днес капаните са на всяка крачка. Ще избегнете един, но ще попаднете в друг. Няма прошка за грешките, които правим. Не е добре за обвързване, за сключване на нови договори и брак. Родените във втората декада са в рискова позиция. Големите хитреци ще бъдат надхитрени. Животът ще ви постави в трагикомични ситуации, в които ще се чудите дали да плачете или да се смеете.
Лъв
Бъдете внимателни. Днес капаните са на всяка крачка. Всеки разчита да намери наивник чрез когото да печели или да прокарва идеите си. Не си позволявайте да изпаднете в зависимост от случайни и непроучени хора. Движете се сред свои и не поемайте обвързващи ангажименти дори и да владеете положението. Неблагоприятен ден за сключване на брак. Връзките ще са неравностойни.
Дева
Днес не отговаряйте на молби и претенции, не се обвързвайте и не се ангажирайте с чужди проекти, с чужда работа или начин на живот. Постарайте се да водите самостоятелна игра и политика. Това трудно ще ви се получи, но поне може да опитате. Девата често е зависима от някой друг или попада под чужди вмешателства и влияния в живота си. Време е да се измъкнете от похлупака.
Везни
Денят носи опасност от обсебване и рисково обвързване с неподходящите хора. Не започвайте нова връзка, отложете за следващите дни важните си лични и делови срещи. Сключените бракове ще са неравностойни и с времето неравенството ще се издига като стена между двамата. Ограничете и контактите в социалните мрежи. Днес нищо не е такова каквото изглежда и за каквото се представя.
Скорпион
Днес сте заложили мрежите и ще уловите голямата риба. Може да притиснете някого и да получите каквото ви е нужно или да провокирате приказливците и да извлечете ценна информация. Родените във втората декада са в силна позиция, а всички, с които влизат в контакт ще трябва да изпълняват техните изисквания и разпореждания. Нещо предвидено за друг ще дойде при вас.
Стрелец
Ден на паяка, но и на човека-паяк, който ще ти помогне в критичен момент. Внимавайте с обвързването, доверете се само на проверени във времето хора и точно днес не започвайте нови връзки, работа и дейности, независимо изгодните предложения. Заложени са капани на всички нива. В даден момент и вие може да се опитате да „изпързаляте” някого, но контрата ще е у вас.
Козирог
Днес и за родените във втората декада ще има притеснителни и рискови моменти. Съветът е да не се обвързвате и да ограничите контактите в социалните мрежи. Капаните се навсякъде. Ще избегнете един, но ще налетите на друг. Движете се сред свои, не правете големи покупки и поръчки и не плащайте предварително за услугите, които ще ви направят. Неблагоприятно за сключване на брак.
Водолей
Днес е добре да работите самостоятелно и на свой терен, да не влизате в съвместни инициативи и да не се обвързвате по никакви поводи. Ден на мрежата, в която си или паякът или мухата. И независимо каква роля играете, светът е да си вършите нещата сами и максимално да се дистанцирате от околните. Всичко, което ви казват и предлагат има скрит подтекст, не се доверявайте.
Риби
За вас това е денят на сладките капани в любовта. Чувствата и страстите ви водят там, откъдето няма измъкване. Но в момента връзките на всички нива са неравностойни и дано насреща си да имате млад и богат партньор. Полезно е да се поседи край огън и мислено да се изгори в него всичко вредно, пречещо и разболяващо в живота ви. Сънищата от тази вечер ще се сбъднат.
telegraph.bg

Публикувана на
13 Ноември 2022 година